- Konu Yazar
Öncelikle hayırlı sabahlar mt forum üyeleri ben aylardır forumu takip etmeme rağmen gerek yaşımdan gerekse bilgisizliğimden dolayı kaydımı yapıp konu açarak başınızı ağrıtmak istemedim . Ben Şanlıurfadan yazıyorum yıllardır motosiklet hayalleri kuruyorum . Geçen hafta inanılmaz bir olay yaşadım bu sene şanlıurfada açılan motosiklet cafe nin reklamını dağıtan abilerimle karşılaştım ve hayatımda ilk defa zx10r gördüm kendim bile aman çizerim oturamam gibisinden düşürürken Allah razı olsun sahibi beni oturmaya ikna etti ve telefonumu alarak fotoğrafımı çekti

Benim buradaki sorum boyum 1.75 ve ninja 300 düşünüyordum fakat 2018 için Türkiyeye ninja 400 modelinin geleceğini öğrendim sizce motoru taşıyabilecekmiyim yoksa emanet mi durur ve motosiklet alma yolunda nasıl hareket etmem gerek ( az çok biliyorum Türkiyedeki tüm motovlogger ' ları takip ediyorum ) değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Tekeriniz düz bassın .
Ayrıca moderatörleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum mt mobilden üyelik yapılmıyor sürekli uyarı veriyor o hatayı düzeltirseniz çok sevinirim umarım bu mesajımla yeni üyelerin önünü açmış olurum .

Benim buradaki sorum boyum 1.75 ve ninja 300 düşünüyordum fakat 2018 için Türkiyeye ninja 400 modelinin geleceğini öğrendim sizce motoru taşıyabilecekmiyim yoksa emanet mi durur ve motosiklet alma yolunda nasıl hareket etmem gerek ( az çok biliyorum Türkiyedeki tüm motovlogger ' ları takip ediyorum ) değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Tekeriniz düz bassın .
Ayrıca moderatörleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum mt mobilden üyelik yapılmıyor sürekli uyarı veriyor o hatayı düzeltirseniz çok sevinirim umarım bu mesajımla yeni üyelerin önünü açmış olurum .