Lütfen Hukuk bilgisi olan arkadaşlardan kaza ile ilgili yardım İstiyorum

Kardesim basın ne türlü belaya giricek sende bulucaktın sahit gerekirse biraz para verip avukat tutucaktın dönüş hakları var sadece yayaların dönüşlerde anladıgım duruma göre cadde burası fakat otoban deyil ortada yolu bölen cizgi deyilde agac+beton taslar var ve adam ordan karsıya gecmek istiyor kesinlikle o suclu hızın cokmus ama 50 km en az 25 metre olması lazım hızın yarısı bahabında suclu oydu bence gecmiş olsun gene

Bu arada orada today var todaymı motor

Kardesim basın ne türlü belaya giricek sende bulucaktın sahit gerekirse biraz para verip avukat tutucaktın dönüş hakları var sadece yayaların dönüşlerde anladıgım duruma göre cadde burası fakat otoban deyil ortada yolu bölen cizgi deyilde agac+beton taslar var ve adam ordan karsıya gecmek istiyor kesinlikle o suclu hızın cokmus ama 50 km en az 25 metre olması lazım hızın yarısı bahabında suclu oydu bence gecmiş olsun gene

Bu arada orada today var todaymı motor

Yok CBF150 resmini öyle koydum sadece küçültmek daha rahat olsun diye paintte

kim

Çok geçmiş olsun üzücü bir durum,lakin sizi yıldırmalarına izin vermeyin örnek tehdit ediyor diyorsunuz,unutmayınkitehditde bir suçtur,bunu ona hatırlatın,olya yerinde kamera olmamamsı kötü en azından ,olayın oluş şekli gözükebilir,kim haklı kim haksız ortaya çıkardı,hep savunmuşumdur,artık Türkiyedede tüm araçlarda güvenlik kamerası zorunlu olmalı ,ben böyle olumsuz durumlar için sürekli kamera kaydı yapıyorum en azından elimde bir görüntü olsun diye.

Umarım çok para vermemişsindir, benimde başıma geldi böyle bir olay, mesaj yazarak yola çıkan liseli öğrenciye çarmıştım sadece bacağı incildi. Hastahane masraflarını ödeyerek kurtuldum şükür.

hata etmişsin kardeşim. Burda benim beklediğim bir trafik polisi ve avukatın bu soruyu cevaplamasıydı. Sen kaldırımdaki birisine vurmamışsın yol vasıtanın hakkıdır. Ehliyetin kaskın varsa birisi senin önüne hıyar gibi çıktıysa sende duramadıysan burda taksir veya kasıt yok, yayanın ihmali mevcut.Bence sen hiç uzlaşmıyacaktın muhattap olmayacaktın savcıların alayı milleti kapısında köpek gibi azarlar surat tavır yapar kardeşim. onların mesleğinin verdiği bir durum mu, yoksa seçmece mi bilmiyorum ama çoğu öyledir.Avukatında adam değilmiş kusura bakma burda bütün suç o yayanın.sezer aykaç kardeşim çok güzel yazmış aynen katılıyorum yayalarda yoldaki hak hukukunu bilmeliler ben bu zamana dek kırmızıda geçen yayaya ceza yazıldığını görmedim ama oto oldumu mobesen bir ay sonr kabak gibi yapıştırıyorlar ceza makbuzunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar