:::::::lütfen Fikirlerinize Ihtiyacim Var:::::::

slm arkadaşalar, felaket bir çıkmazdayım daha önceleri scooter motorsiklet kullanıyordum motorumu sattım şuan hayellerimi 600 rr süslüyor fakat vitesli ve race motorlar hakkında pek fazla tecrübem yok param var albilirim fakaat cesaret edemiyorum. hele sitedeki kazaları da görünce çok çekindim. sizce ne yapmalıyım?
ben kullanırım gibime geliyor ama.... bilemiyorum
öncelikle race motor kullananlardan fikir almak istedim...http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_sos.gif
::sos::
sizce almalımıyım?
bu arada not: honda nın motor eğitim merkezine yazıldım fakat haziran ayına kadar dolu. ben motoru almak için hazirana kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum...
acil cevaplarınız bekliyorum çıkmazdayım....http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_silent.gif
:silent:

Son düzenleme:
şimdi kimse sana burda bişey olmaz bin diyemez eğer onu bekliyorsan:cherry:
öyle bişey diyeni afaroz ederler direk çünkü. ben sana söyliyim daha önceki tecrübelerime dayanarak (bu şekilde soranlara verilen cevaplar olarak yani). çoğunluk daha küçük bir cc ile başla diyecek çünkü daha önce fazla vitesli motor kullanmamışın anladığım kadarıyla:cherry:

sakın ha

dostum ben sana kesinlikle tavsiye etmiyorum.race motor kullanmak tecrübe ister unutma ki bu makinalar çok kısa zamanda çok yüksek hızlara ulaşan aletler öncelikle el ayarını ve dengeni ayarlamayı öğrenmek gerekiyor çünkü bu motorlarda dönüşleri direksiyonu çevirerek değil vucüt dengenle yaparsın hızın 90-100 km geçtiği zman direksiyon kitlenir bence git önce racing modelinde ama cc'si düşük bi motor al örneğin zealsun gibi biraz tecrübe kazan ve sonra bu motorlara geçiş yap scooterdan racinge geçiş yapmak tamamen ölüm fermanını imzalamaktır.

5-10hp'lik 70kg otomatik vites scooterdan +100hp 180kg vitesli motora atlamak sanki biraz fazla :wiinkk:

arkadaşlar önerileriniz için sağolun... hondanın eğitim programına yazıldım ama haziran ayına kadar kontenjan dolu... bildiğiniz eğitim programları mevcutsa lütfen söylermisiniz... kafayı yicem 600 rr la yatıp 600 rr la kalkıyorum... yada püf noktalarını öğretecek biri de olabilir... ücretli tabiki...

sadece teorik olarak öğrenmek yetmez, deneyim de gerekir. bu kadar büyüme bence....

600rr'dan önce daha "sakin" bir vitesli motorla biraz tecrübe kazanman sence de daha iyi olmaz mı?

Otomobil karşılaştırmalarına kızıyor buradaki çoğu motorcu arkadaş, ama yine de fikir vermesi açısından iyi oluyor:

200cc çoğu motorun performansı Renault Clio gibi bir araca denk.
ER-5'in performansı BMW 1.30/Clio V6'ya denk
ER-6'nın performansı Subaru Impreza'ya denk
600f'in performansı Porsche 911'e denk
600rr'ın performansı Ferrari 575'e denk
GSX-R 1000'in performansı Formula 1 aracına denk.

Seç beğen al.

hadi ya

kardeşim valla çok sağol baya aydınlatıcı oluyorsun... karşılaştırma çok ilginç.... :)
fakat motor aldığımda fazla bela olmasını istemiyorum cırt şurda bozul cırt butrda bozul babında. çünkü diğer motorda anam ağladı ve çok pişman oldum.... çok soğudum sağlam ve servis garantisi bir motor lazım aldımıda şöle 2-3 sene beni tatmin edicek bişe olması lazım... çünkü ben motorun üstünde bir seviyeye çıkarsam çabucak sıkılırım... böyleyim... heeee yanlış anlama çok çok hızı seven biri de değilimdir gaza da gelmem ama tecrübem yok.... olayım sadece bu yani.... ilgin için sonsuz thanks....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben ER-6 derim
Kısmet olursa regalden sonra ikinci el bir gs 500 de pratik yapıp, 0 bir Er-6 alıp birkaç sene binmeyi düşünüyorum.

kafam karıştı

abi varya öss sınavından bu yana ilk defa kafam bu kadar karıştı...
ben gidip er-6 alacam 6 haziranda da zaten eğitimim var...
Arkadaşlar ben 2 yıldır motor kullanıyorum fakat hep çeşitli scooterlar kullandım,
vitesli motorlarda tecrübem yok sadece... ama eğitimde de onu yeneriz heralde ne yapalım.... son olarak arkadaşlar hazirandan önce bana eğitim programı veren bir yer önerbilirseniz sevinirim...,
herkese ilgisi için teşekkür ederim...

Ben de iki yıl kadar 200cc bir motor kullanıp sonra ER-6 veya F650'ye geçmeyi planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar