Lütfen Fikirleriniz

lütfen bu ikisi hakkında fikirleriniz

Arkadaşlar Motor Almaya Kalksanız Artılarıyla Ve Eksileriyle Honda Silverwing 400 Mü Yoksa Suzuki An Burgman 400 Tercih Edersiniz Ederseniz Neden Tercih Edersiniz Teşekkürler

Son düzenleme:
kymco xciting 500 lüğü tavsiye ederim.italyada piaggio yu bile satışlarda geçmiş bi marka.1963 den beri üretimde.kalitede japonları yakalamış hatta kafa kafaya yarışmaktadır.en önemlisi japonları geçebilmek için kaliteden ödün vermeden fiyat olarak onlardan ucuz kaliteli bir taiwan markasıdır.özellikle yeni çıkardığı xciting 500 İR modeline bakı nderim

Bende Kymco Xciting 500'ü önermek isterim. Oldukça barışılı bir model, pişman olmazsın.

başlığı daha açıklayıcı yazsaydın daha çok yardım edebilecek kişi girerdi. mesela benim hiçbir fikrim yok bu motorlar hakkında:cherry: suzuki al :p

burgman 400 derim .. honda silwerwing iyi bir maxi derim .. fakat nedense pek tutulmadı sanki.. ama piyasa olarak ikinci el bazında düşünürsek .. alımı satımı kolay bir model olan ... ve tercih edilen burgman 400 oluyor nedense

neden 400luk yamaha bakmıyorsun asagı yukarı bunların fıyatına...ustelık daha kalıplı tank gıbı

Ben Burgman dan yanayım...

İki secenek arasından secimim bu olurdu...

bu soru halen soruluyormu ya :cyclopsan
tartışmasız burgman400 havada karada üstüne yok o bir efsane (bence):)

400 ler

beni aydınlatacak yokmu acaba

güzel arkadaşım senin bahsettiğin iki motoruda kullandım.,
aralarında bence şöyle bir fark var.
suzuki Burgman 400 biraz daha zayıf kalıyor ve yol tutuşu olarak da kötü.
biliyorsunuz. otomatik vitesli motorların bir çoğu ani hareketlerde tehlike teşkil eder. onun için bende Honda Silverwing 400 şiddetle tavsiye ederim.

arkadaşlar daha fazla bilgi istiyorum kullanan arkadaşlar lütfen fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar