ben de Mersin MT olarak yola çıktığımızda tam da deniz mevsiminde ve denizden dönüş saatinde aynı hatayı yaptım ve yeri öptüm. allahtan motor koruma demirim ve geniş arka deri çantalarım vardı. sadece sağ ayak bileğimde bir çizikle kurtuldum allaha şükür. ama daha vahim olanı da şu. hemen ertesi sabah servise gidip sensör taktırmak istedim ve yılların ustası bana şöyle dedi = 8 YTL. fiyatı var ama bütün sensörler çinden geliyor. su kaçtığı anda beyni bozuluyor o zamanda ayaklık kapalı bile olsa çalışmaz, başına bela alırsın dedi. ben de bir iki kez de unutmayla ve bazen de arkadaşların uyarısıyla kapatıyorum. alışamadım bir türlü bu işe. bir yazı yazıp deponun üstüne asıcam abi = "YAN AYAKLIKĞI KAPAT" diye. bir de şunu duydum dün (buna benzer bir konuyu konuşuyorduk), yeni çıkacak olan CBF 150'nin çıkmasını bekleyen arkadaşlara, broşürlerden gördüğüm kadarıyla yan ayaklık olmadığını söylediğimde bir arkadaşım bana "avrupa birliği standartlarında yan ayaklık yok ve kabul edilmiyor" gibiisnden bir şeyler söyledi. ve bu sabah CG125 kullanan arkadaşımla görüştüm, onda da yokmuş. sensörü olmadığı için de servis sadece yan ayaklığı takmıyor sensörü şart koşuyormuş ama ellerinde sensör yokmuş. Honda'da bunu yaprsa yani dedik. sizce bunun aslı var mıdır. YAN AYAKLIK AVRUPA BİRLİĞİ STANDARTLARI TARAFINDAN YASAKLANMIŞ mıdır?