Lütfen Cevap!!!

slm ben aslında daha motosikletçi değilim fakat içimde o ruhu taşıorum ve ileridede olacağım (yaklaşık 8-9 ay sonra) şu anda fiyat bilgisi falan topluyorum. Ve yazacağım markaları nerelerden bulabilirim bilgi almak istiorum Kask: arai veya shoei.. mont pantalon eldiven ve botu alpinestars almayı düşünüorum motosikletide kawasaki er-6f abs istiorum şimdilik.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...:) :cat:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Forumda ki arama motorunu kullanırsan kesinlikle bütün bilgilere ulaşabilirsin. Ben dahil herkes motoru için ne alırsa hem resmini koyuyor hem de nereden kaça aldığını yazıyor. Bir arat nerede kaça hemen şıp diye bulursun. Bende eşime kask alacam o yüzden forumdayım. Ama aramayı bi kullanı ver kardeşim.

Son düzenleme:
Bayilerinden temin edebilirsin :) Dostum bayi adreslerini bilmiyorum yanlız. :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kızıltoprak tek adresin.. ( mototal, z-moto)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar