Lütfen biri cevap versin basım belada şase no suz motor

biz yemedik ama aynı şekilde anlat belki savcı ve hakim yer. Utanmaza bak bir de burda akıl danışıyor. Inşallah hak ettiğini bulursun.

Mersin İl Temsilcisi
Marasta motor almaya kalktim. İnanin bizim üyeler hariç ruhsatlı motor bulamadım... Orada al- ver usulü...

Plaka ruhsat yok ama efendim ben calinti oldugunu bilmiyodum...

Kardesim 6 yasindaki cocuk bile bunun calinti oldugunu anlar.NEyse sende yandin sana onu iteleyende yandi

Hapse girince gardiyanlarla tek teker yaparsiniz

Kardeş motor belki eskiden kalmıştır ruhsat yoktur eywallahda, adam şasi nosunuda sildim dediyse ben hirsizim demiş işte sende bile bile almışsın.
Belkide sen çalıp sildin burada başkasından aldım diyorsun bilemeyiz.
Her türlü suclusun.

S.a
Bir çıplak yani parçasız cg motor aldım plka ruhsat hiçbişe yoktu bilerek aldım ama motorun onceden rusatı felan var dediler sildim şase yi dediler bana. aldım bende sonra geri okumak için baska sehre gidiyordum satttım motoru sattgım kişi de yakalanmıs ve beni söylemiş oda birinden aldı demiş ve çocuk şube beni savcılığa çağırıyor ne yapmam lazım ve sonucu ne olur ?

Elinde kanıt varsa bişe olmaz ama elinde bi kanıdın yoksa motor sana patlar

Bu arkadaşa hiç birşekilde yardımcı olmamalıyız. Çalıntı bir motoru al sat sonra ah başım vah başım de. Çalıntı motor alan insan benim gözümde hırsızdır bugün çalıntı alıp satan ceza almazsa yarın o kişi motorda çalar. Bu arkadaşa yardımcı olup yarın bigün motorunuz çalınırsa daha iyi anlarsınız işin ciddiyetini. Biz akılsız insanlar mıyız evraklı ruhsatlı motorlar alıp biniyoruz.

Dostum sana tavsiyem sakın ola ifade verirken YALAN SÖYLEME. anlık panikle birşeyler uydurabilirsin ama bunu yapma olay neyse onu anlat. 7 ay 8 ay filan denmiş ama hiçbirşey olacağını sanmıyorum. mesajlar var filan diyorsun onlarıda yanında götür. iş mahkemeye düşer ve ceza alma gibi bir durumun olursa ceza adli para cezasına çevrilir ve daha önceden sabıkan yoksa ceza ertelenir.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Mesajları okuyanlarda avrupa standartlarında yaşadığımızı sanacak. Sen git adam gibi ifadeni ver çık savcının karşısına bi bok olmaz.

Çocuk olduğun için " beter ol" diyemiyorum. Henüz reşit değilsin. Ama başın belada. Motorun numarası kazınmış, ruhsat plaka yok ,normal fiyatının muhtemelen çok altında ve sen " çalıntı olduğunu bilmiyordum" diye bundan sıyrılamazsın. Hakkında dava açılacaktır. Çocuk olduğun için ufak bir ceza alacaksın o da yaşın küçük olduğundan sicilinde gözükmeyecek. Avukatla beraber ifade vermeye git sakın yalan söyleme, avukatını dinle.

Sonuçta evrakları olmadığını bilerek aldım diyor. Şase numarasının silinmesi zaten suç değil mi? Bunuda biliyordum diyorsun. O zaman açıkça bilerek ve isteyerek yapmış olmuyor musun?

kesinlikle yalan söyleme durumu anlat. en ufak yalan yakalanırsa sıkıntıya girersin

S.a
Bir çıplak yani parçasız cg motor aldım plka ruhsat hiçbişe yoktu bilerek aldım ama motorun onceden rusatı felan var dediler sildim şase yi dediler bana. aldım bende sonra geri okumak için baska sehre gidiyordum satttım motoru sattgım kişi de yakalanmıs ve beni söylemiş oda birinden aldı demiş ve çocuk şube beni savcılığa çağırıyor ne yapmam lazım ve sonucu ne olur ?

Sen safmısın cahilmisin kusura bakma şase no silinmiş motor demek calıntı motor demek ve ruhsat'da olmadığını biliyorsun. Kimden aldıysan o kişin ismini vericen,ailenin bu durumdan haberi olsun. Bir avukatla konuşmanda fayda var.

Burada "inkar et" "bilmiyordum de" diye akıl veren arkadaşlar da suça iştirak etmiş kişiye yardım etmiyor mu?

umarım 2 motor parası avukat parası verirsin güzel kardeşim. biz niye notere gidiyoz niye sigorta yapiyoz. çok gerizekalıyız biz ya.

Merhaba, herhalde ortada bir saka var... Cunku illegal bir is yaptiysaniz sonuclarinin da farkinda olmaniz lazim, sonuclarda ortada sizin gibiler bu tur urunlere ragbet etmezse cikma parca vs almazsa motor hirsizligi azalir bitmez ama artmaz da. Sonra da saga sola dert yanarsiniz... umarim bu olaydan ders cikarmayi ogrenirsiniz.

Adam 20 Şubat'tan beri girmemiş siteye, ya trol ya da başka birşey. Hala cevap yazıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar