lütfen bilen biri yardım etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaslar ya bi sorum var şunalr hakkında ne düşünürsünüz kıyaslamak gerekırse keeway 150 super lıght vede çelik mototr crawn 150

Öncelikle merhaba dostum. Umarım küçükte olsa yardımım dokunur sana...
Az yakması taraftarı olmanı anlıyorum ama bence eğer gerçekten keyfini çıkararak binebileceğin bir makine istiyorsan 150 cc lik değil de 250 cc lik modellere yönelmen daha mantıklı ki çin yapımı modellerin hiçbiri, kaç cc olursa olsun, benzin yakmıyor sadece kokluyorlar ve gidiyorlar:mrgreen:...Benim 150 cc lik makinesi olan arkadaşlarım hep debriyaj balatasının çabuk yenmesinden şikayetçi oldular; özellikle kız arkadaşı olupta genelde motora 2 kişi binenler:) eğer mümkünse biraz daha para koy üstüne veya km si düşük çok temiz 2. el 250 cc lik makineler var onlara bir göz at...
Ha kız arkadaşım yok, olmasın da birader benim tek aşkım motorum diyosan:mrgreen: Keeway önerebilirim tabi ince yapılıysan ama iriyim diyorsan bence bu iki modeli de gözden çıkar...150 cc yi hepten gözden çıkar...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Konu basligi aciklayici ve sorunun ne oldugunu belirtir nitelikte degil. O yuzden duzeltilmesi gerekir diye dusunuyorum. Marka model isimleri eklenmeli. Hangisi olmali konusuna gelice, crsd mantikli bir yorum yapmis bence. Motosiklet almak icin planlar yapan birisi oalrak dikkate alacagim dorrusu. Tesekkurşer CRSD.

superlight 150 artık ithal edilmiyor bildiğim kadar,parça sorunları ile başbaşa kalma sonra!
Crawn 150 ise superlight kadar dayanıklı ve sağlam değil.
Kan dolaşımını düzenlemek ve vücuttaki birikmiş yağları dağıtmak adına her ikiside bol titreşimli,ağır kasaları ile çekişleri çok zayıf motorlardır. :)

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlığı doğru yere açınız.
Konu başlığının konu hakkında ip ucu verir şeklinde olmasına dikkat ediniz.
Yeni bir başlık açmadan önce arama yapınız.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar