Lütfen bana yardım edermisiniz arkadaslar...

herkese slm arkadaslar, benden buyuk abılerım ablalarım yasım 21 su an kullanmakta oldgum yamaha ybr 125 motoruma tıger marka egzoz alsam performans ve ses acısından artıs yasarmıyım veye bana zararı olurmu???

Performansta azda olsa tabiki artıs olur adı ustunde performans egzoz tabi buna baglı olarak yakıtta artar seste fazla artıs olcagını sanmıyorum

Son düzenleme:
125 cc motor fazla bir şey beklememeli performans olarak.yoksa 150-250 cc likler neden var dimi.

Arkadaslar acıl yardım dedım okadar kısı okumus ama ıkı kısı yazmıss lutfen bıraz daha yorum yazmanızı rıca edıyorum sızden....

kardeşim bende ybr 125 kullanıcısıyım egsozun sana kazandıracağı max km 5-10 dur bence görüntüsüde hiç iyi değil tiger lerin herşeyin orjinali güzel yinede sen bilirsin 1 senedir kullanıyorm performans egsozlu ybr çok gördüm kötü oluyor + Antalyada öyle bir motoru direk bağlıyo polisler :)

:cat: aynen katılıyorum 5-10 km hızın artar ama yaratacağı çirkin görüntü çıkaracağı abuk subuk ses:farao: ve vereceğin bi dünya para:pale: sen bilirsin ama orjin orjindir bencede:rendeer:

bencede orjinal kullanırsan daha iyi olur 5-10 km hız farkı için masraf etme

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha acil olarak kendine bir sözlük al,acil kelimesinin anlamını ve sonra da forum kurallarını oku

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  1.2.33. Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. "ACİL ACİL ACİL" ya da "LÜTFEN YARDIM" konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Konu başlığı düzeltilmiştir.Lütfen forum kurallarını okuyup riayet edelim.

Hiç orijinalliğini bozma bence. Hem performans egsoz, devirli sportif kullanımda kendini belli eder. Bu sefer de düşük devirlerde motor güçten düşecek. :pale:

1 beygir bile sağlamaz. ayrıca tiger egsoz 2 silindirde bile pek güzel ses vermiyor, bırak tek silindiri. 4 silindirdeki o güzel kükremeyi alamazsın. boşuna masraf etme.

herkes orjinali kalsın diyosa vardır bi bildikleri de boşyere masraf yapma derim kardeşim

pardon motor tavsiye ediliyor sandım:) ama egsoza gelince o konudada baya tecrübelerim var

herkese slm arkadaslar, benden buyuk abılerım ablalarım yasım 21 su an kullanmakta oldgum yamaha ybr 125 motoruma tıger marka egzoz alsam performans ve ses acısından artıs yasarmıyım veye bana zararı olurmu???

Performans falan sağlamaz
Ses artar ama sadece kuru gürültü yapar... Kafa şişirir...
Sana zararı olur.Cebinden birsürü para çıkar ve motorun her tarafından zırıl zırıl ses gelmeye başlar o egzostu taktıktan sonra

Karar senin,hadi kolay gelsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar