- Konu Yazar
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Tekeriniz Hep Düz Bassın İnşallah.
Motoru çok seviyorum. Hatta bi süre kullandım. Antalya da Fakat Bir gün bir polis durdurup 1.500 lira Ceza yazmak isteyince Satmak zorunda kaldım. Bi dahada almak Nasip olmadı Zaten Motor Ehliyeti almak Nasip olmadı bir türlü. Zaten ailemde motora karşı Artık motor olayı benim için bitti herhalde çok güzeldi. Ama Bitti Sadece güzel Anıları kaldı.
Asıl konuya Gelelim. Motosiklet Forumuna bu soruyu sorsam mı diye çok düşündüm. Ama tek üye olduğum forum burası Hem Kesinlikle forumda Arabadan da anlayan birileri Vardır.
Şuan Üniversite Öğrencisiyim.Araba Almaya karar verdim.
5.000 tl param var.
Alabileceğim Arabalar ise ;
Skoda Favorit 94-95 Model
Lada Samara 92-93 Model
Fiat Uno S60 93-94 Model
Tofaş Şahin 87-93 Model (Pek Düşünmüyorum gibi ama belli olmaz
)
Renault R9 93-95 Model
Suziki Maruti 94-95 Model
Genellikle Araçlar bunlar ve Hepsi 93-94-95 model
Hangisini Önerirsiniz ?
Şimdiden Teşekkürler.
Motoru çok seviyorum. Hatta bi süre kullandım. Antalya da Fakat Bir gün bir polis durdurup 1.500 lira Ceza yazmak isteyince Satmak zorunda kaldım. Bi dahada almak Nasip olmadı Zaten Motor Ehliyeti almak Nasip olmadı bir türlü. Zaten ailemde motora karşı Artık motor olayı benim için bitti herhalde çok güzeldi. Ama Bitti Sadece güzel Anıları kaldı.
Asıl konuya Gelelim. Motosiklet Forumuna bu soruyu sorsam mı diye çok düşündüm. Ama tek üye olduğum forum burası Hem Kesinlikle forumda Arabadan da anlayan birileri Vardır.
Şuan Üniversite Öğrencisiyim.Araba Almaya karar verdim.
5.000 tl param var.
Alabileceğim Arabalar ise ;
Skoda Favorit 94-95 Model
Lada Samara 92-93 Model
Fiat Uno S60 93-94 Model
Tofaş Şahin 87-93 Model (Pek Düşünmüyorum gibi ama belli olmaz
Renault R9 93-95 Model
Suziki Maruti 94-95 Model
Genellikle Araçlar bunlar ve Hepsi 93-94-95 model
Hangisini Önerirsiniz ?
Şimdiden Teşekkürler.