Lure El Kremi..

1_org_zoom.jpg

Arkadaşlar bende diabet var..Ayaklarım özellikle yaz geldiğin çatlar yarım santim aralığında çatlaklar oluşur yara olur kanar yara üstünde yürürüm ..İnanılmaz can yakar ağrı yapar.. Bundan yaklaşık 20 sene önce doktorum bir krem yazdı reçeteli böyle süt kıvamında bir ilaçtı..Alırdım eczaneden sürerdim 5 dakika içinde ayaklarım pamuk gibi olurdu.. Tabi o ilacı bir süre sonra bulamadım ve bu sıkıntıları her ne krem kullandıysam yaşadım.. Geçen avmsi olan bir arkadaşım var rica etti işyerinde satmaya krem bul diye...Burada büyük bir a101 var orada bu krem fiyatı fena değildi satar diye aldım...Ya o kadar güzel bir kokusu var ki inan adama aldığım kremi açtım elim güzel koksun diye..Kupkuru elim 5 dakika içerisinde pamuğa döndü..Bu seneler önce doktorumun yazdığı ilaçtan daha iyiydi daha hoş kokuyordu ve daha uygun fiyatı vardı...1 aydır haftada bir bazen iki kez kullanıyorum..Artık ayağımla ilgili çatlak ağrı hiçbirisi olmuyor..Hani motorcuyuz soğuktan ellerimiz çatlıyor kesinlikle tavsiye ediyorum zaten 30 tl birşeydi galiba..Ben buradaki a101den 7-8 tane aldım..Zaten geriye kalmadı..Kesinlikle öneririm duacım olursunuz..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu mesajı yazarken ayağıma yine bu kremden sürttüm bayağı tabanlarım sertleşmiş yarılmaya yakındı..Şu an ayaklarım pamul gibi ve aşırı güzel kokuyor ve rahatım..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar