LUQUI MOLY yağ hakkında bilgi sahibi olan varmı ? Nedir ne degildir.

Başlıkta belirttiğim gibi bu yağın 10-50 street race model yağı var 70 tl 1 litresi bir arkadaşım şiddetle tavsiye ediyorda sizlere sormak istedim.

İyidir hoştur güzeldir :). Ben motorumda kullanıyorum. BMW ve Husqvarna'da tercih edilen markalardan birisidir. Vites geçişleri ve performansından oldukça memnunum.

Zincir temizleyicisini kullanıyorum hem çok ucuz bir fiyatı var hem de çok iyi temizliyor. Onun dışında otomobil için çok kaliteli ürünleri var, motosiklet bilmiyom.

iyidir güzeldir alman malıdır. Ayrıca motul için de farklı ürünleri için malzeme tedarik ediyor. Motogp den bilen bilir zaten sponsorluk anlaşmaları felan. ve en büyük iddiaları normal de 2000-2500 km dayanabilen markalı yağlara nazaran kendileri 5000 km gibi uçuk sayılabilecek süre boyunca görevini yaptığını belirtiyorlar.

Evet tavsiye aldıgım arkadaşımda bunu söyledi daha önceden castrol yağ kullanıyormuş 2000 kmde yağnın etkisini kaybettigini ama bu markanın 4000-5000 e kadar sıkıntı çıkarmadını söyledi denemeyi düşünüyorum 10-50 street race olanını

bu arada motosiklet için yağ katkısı varmış bu liqui moly'nin kullanan oldu mu acaba?

iyidir güzeldir alman malıdır. Ayrıca motul için de farklı ürünleri için malzeme tedarik ediyor. Motogp den bilen bilir zaten sponsorluk anlaşmaları felan. ve en büyük iddiaları normal de 2000-2500 km dayanabilen markalı yağlara nazaran kendileri 5000 km gibi uçuk sayılabilecek süre boyunca görevini yaptığını belirtiyorlar.

Sen scooter için hangisini kulanıyorsun müdür

yaz için 15-50 kullanıyordum malum bizim buralar 50 dereceyi görüyor zaten :mrgreen: kışın ise motul 10-30 v300 kullanıyorum yalnız.

Bence kışında aynı yağı kulanmaya devam et sebebi scooterlar otomatik oldukları için daha çok sıkıştırma ve ısınmaya maruz kalıyorlar

LUQUI MOLY yağ değilde genelde katkı ürünleriyle çok meşurdur.. Alman malıdır.. argesi labaratuar tecrübe deneyimleri çok gelişmişdir würth ün alternatifidir ama bence würthden daha iyidir.. en meşhur ürünleri genelde segman yağlayıcı motor cleaner tarzı şanzıman iyileştirici ve ceratec motor katkılarıdır..

yağda üretir denemedim ama o alandada kalitesiz ürün üretmez hiç sanmıyorum.. yağ üretimi ikinci plandadır ama motorsiklette castrol mobil gibi markalardan bence kay ve kat iyidir.

Bence kışında aynı yağı kulanmaya devam et sebebi scooterlar otomatik oldukları için daha çok sıkıştırma ve ısınmaya maruz kalıyorlar

yağ değişim videosunda bu konuya değindim fakat acil yağ değişikliği yapmam gerekti ve bulunduğum bölgede maalesef bu yağ kalmamıştı :) bir sonrakinde aynı şekilde devam edeceğim zaten. elimde 1 lt açılmamış var ama burgman 200 1200 ml alıyor 200 ml için koyamadım :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ybr basligina yazmistim,yine yazayim.

Ybr'ye kitapcikta yazan degerleri karsilayan hangi yagi koyarsaniz koyun en az 3000 km gider.

Fiyatina,markasina bakmayin. Gerekli standartlari karsiliyor mu ona bakin.

70 liraya Ybr için en az 3 yağ değişimi yapabilirsiniz.

Hatta 10 lira fazla ödeyin,şu yağı satın alın.

Minimum 12,000 km'lik yağ ihtiyacinizi karsilarsiniz. (3,000 km'de bir degisim araliginda)

Ha ekonomik durumunuz iyidir,bana koymaz derseniz,isterseniz 1,000 km'de degistirin,ama gercekten gerek yok.

Ybr basligina yazmistim,yine yazayim.

Ybr'ye kitapcikta yazan degerleri karsilayan hangi yagi koyarsaniz koyun en az 3000 km gider.

Fiyatina,markasina bakmayin. Gerekli standartlari karsiliyor mu ona bakin.

70 liraya Ybr için en az 3 yağ değişimi yapabilirsiniz.

Hatta 10 lira fazla ödeyin,şu yağı satın alın.

Minimum 12,000 km'lik yağ ihtiyacinizi karsilarsiniz. (3,000 km'de bir degisim araliginda)

Ha ekonomik durumunuz iyidir,bana koymaz derseniz,isterseniz 1,000 km'de degistirin,ama gercekten gerek yok.

Ben bunun pawer scooter 10w40 kulandım scootere memnun kalmadım shell 15 50 ful sentetik çiçek gibi :)

Aynı markada 10w40 full sentetiğini bulsaydım alırdım ama kitapçıkta 15 40 diyor bende ful sentetik olma hesebiyle 15w50 ful sentetiği yapıştırdım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar