LTE yani 4G..

4,5 g dediler geçtik.ayarları yaptık...
değişen çok bi hızlanma göremedim ama fullll çeken telefonum zorla 1-2 çizgi çekmeye başladı.vazgeçtim gereksiz g lerden.normale döndü...
xperia z 1 ...

eveet 1 ay sonra da faturaları ve kotaları görelim, haşırt dı blekbort kam on dı beybbee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paket sorunu olanlar denemesin yalnız. Her speedtest'te neredeyse 300mb interneti götürüyor.

392955_oe8b1.jpg

Full diş LTE çekerken 94 MB download 47 MB upload hızı gördüm telefonumun kapasitesi 100MB zaten :D

Yaw arkadaşım sizin neyinize la. He neyinize 4 bilmem ne internet. Hem benim bildiğim G de çok ayıp bi harf.

Arkadaşlar çok dert etmeyin bunu kendinize. Para tuzağı diyip geçiştirmeyeceğim. La bildiğiniz Tezgah işde.

Alın telefonlarınızı gsm/2g moduna bakın bakalım internetinizde sorun varmı ? :)))

Wallaha en zevdiğim telefon Nokia 6300 Her işini görür asla yarı yolda bırakmaz. Hiç bir tarafına batmaz hiç de bozulmaz.

Ne ara 300 mps bize gerekti anlamadım.

Okullarımızda doğru düzgün verilmeyen eğitim sistemiz var. Zaten kısıtlı imkanlarımızı bir de 4 milyon haine ikram ettik. Oyalanın işde 4.5 inch le :)))) O yavaş yavaş büyür 5...6...7 kesmez sizi 10 olsun 10 da yetmez 20 olsun. Ver allahım ver.

Bi seneye anca duzgun yararlanilir 3g de ilk geldiginde oyleydi. Ronaldoyu reklamda oynatirlar altyapi yapmazlar serefsizler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar