ls2f352 kask m beden

Kafa ölçüm 58 di m beden sipariş ettim bugün elime.ulaştı ve kask kafami müthiş bir şekilde sıkıyor acaba normal mi sizce zamanla açılır mı yoksa L beden alayimmi? Yanaklarim resmen öne geliyor

Yanaklardan biraz sıkıyorsa normal ama çok sıkıyorsa rahat değilsen değiştirme imkanın varsa değiştir. Yakınlarda bi mağaza varsa gidip denemek en iyisi çünkü gelecek olan L bedenin büyük olma ihtimali de var

LS2 dar ve uzun kafalılara göre yapılmış her kaskın farklı bir kalıbı var. Yaklaşık 1 ay sonra farkedilir bir açılma oluyor ama yetmeyebilir. Çok aşırı sıkıyorsa değiştirin

Kafa ölçüm 58 di m beden sipariş ettim bugün elime.ulaştı ve kask kafami müthiş bir şekilde sıkıyor acaba normal mi sizce zamanla açılır mı yoksa L beden alayimmi? Yanaklarim resmen öne geliyor

ben ff352 nin XLını kullanıyorum L olanı küçük gelmişti, ff351 modelini denediğimde L oluyordu. demem odur ki aralarında farklar var sırf tabloya bakıp almayın deneyin.

mağazada denedim eşim için aldık bende denemiştim ve 59 cm L beden aldık bendede biraz yanak var rahat oldu. sölenen eğer alından ve kafa üzerinden baskı varsa beden yanlış eğer yalnız yanaktan sıkıyorsa padler bi süre sonra yumaşayıp oturuyormus. yamaha bayisindeki elemanın sölemesi bu şekildeydi. bence gidip birde l sini herhangi bi mağazada deneyin ona göre iade edersiniz.

CevaplarınıZ için teşekürler değişime verdim fazlasiyla sıkıyordu gözlerim kan topladı resmen

ff351 de m beden, balaklava ve gözlük takınca bile çok rahat olurken bugün turıng eğitiminden aldığım ff352 nin m si kafama zor girdi. Kafası büyük olan artcı almıyorum artık :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
59 desen L ama 58 diyorsun o yüzden takıp esnetmeni öneririm.L alırsan 1 ay sonra tak çıkar baya bi gevşer aklında bulunsun.benim kafa 59 L aldım iyidi güzeldi 15 16 ay oldu artık eskisi kadar tutmuyor buff ile destekliyorum.yine alsam L ama kalite bu yapacak bir şey yok.

Geçen hafta bende hepsi burada.com dan m beden beyaz renk LS2 F352 modelini aldım. Benim kafa ölçümde 57 cm falan kaskı takınca çok az yanaklarımı sıktı. Evin içinde biraz kask ile dolaştım sıkıntı olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar