Ls2 Stream 2 kaskı değiştirmeli miyim

Bugün yeni kask aldım LS2 storm 2, bedeni kalıbı her şeyi kafama uydu sıkıntı yok, dönme baskı falan. 182 63 kiloyum, o kadar zayıf değilim ve kask çok büyük duruyor gibi geliyor gözüme. Mont falan giymeyince aldığım bayideki adam istersen değiştirebilirsin MT veya axxis kasklarla demişti. Sizce değiştirmeli miyim? MT'nin veya axxisin kaskları daha mı küçük gözüküyor?

MT ve axxis kaskların modelinin ne olduğunu bilmiyorum, sadece değiştirebilirsin dedi.fotoğraf diğer fotoğraf

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ilk kask olduğu için alışık değilsiniz, haliyle büyük duracaktır, rahatsız edecektir, ilk kask diye schubert kask bile alsanız rahatsız olacaksınız alışık olmadığınız için. bence dert etmeyin ama koruma ekipmanlarının tamamlamayı da amaç edinin. Hel eyazın tişört ile sürmeyi düşünmeyin, yaza kadar mont almaya bakın. en dandik korumalı mont bile hiç olmamasından iyidir.

ilk kask olduğu için alışık değilsiniz, haliyle büyük duracaktır, rahatsız edecektir, ilk kask diye schubert kask bile alsanız rahatsız olacaksınız alışık olmadığınız için. bence dert etmeyin ama koruma ekipmanlarının tamamlamayı da amaç edinin. Hel eyazın tişört ile sürmeyi düşünmeyin, yaza kadar mont almaya bakın. en dandik korumalı mont bile hiç olmamasından iyidir.
değiştirme imkanım var şuan mt veya axxisle değiştirmeli miyim sizce

Büyük değil sen alışkın değilsin sadece, Ekipman mevzusunuda çözmeye çalış sıkıntı valla

Motosikleti
büyüklük olarak mı
büyüklük değil, hepsi hemen hemen aynı büyüklük olarak. yani kafada büyük duracaktır tabi kask bu. korumalı mont giyince omuz korumaları yüzünden geniş duruyor, kask daha küçükmüş gibi duruyor.

Bugün yeni kask aldım LS2 storm 2, bedeni kalıbı her şeyi kafama uydu sıkıntı yok, dönme baskı falan. 182 63 kiloyum, o kadar zayıf değilim ve kask çok büyük duruyor gibi geliyor gözüme. Mont falan giymeyince aldığım bayideki adam istersen değiştirebilirsin MT veya axxis kasklarla demişti. Sizce değiştirmeli miyim? MT'nin veya axxisin kaskları daha mı küçük gözüküyor?

MT ve axxis kaskların modelinin ne olduğunu bilmiyorum, sadece değiştirebilirsin dedi.fotoğraf diğer fotoğraf
182, 63 kiloyum diyosun, zayıf değilim diyosun değişik misin la sen :D Kaç kilo olacan olum daha...

Neyse astronot tespitin komikti, vücudun ince olduğu için öyle duracak, yapacak bişi yok. Ya da git 20 kilo al

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
LS 2 Storm serisinin büyüklüğü normal. Aynı model eşimde de var.
Asıl Scorpion EXO HX1 hayvan gibi. Onunla eşiminkini yan yana koyunca aradaki bariz fark daha da anlaşılıyor.
Alışık olmadığınız için size öyle gelmiştir. Beğendiyseniz bence değiştirmenize gerek yok.

Motosikleti
Ah keşke 180 boyumla 88 kilo olmak yerine gençliğimdeki gibi 60 kilo olsaydım. Kilonun fazlası iyi değil, sıska olmayı tercih ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar