LS2 KIRILMA TESTİ

Eski kaskımı balkondan aşağıya atmakla başladık teste. Yerlerde sektirdik ama bana mısın demedi. Kaskı aldığımda sıfırdı fakat içinden koli bandı ile sarılmış yerler vardı ne hikmetse.

Mesele balkondan attığında kaskın kırılıp kırılmaması değil. Bide kaskın içinde kafan varken balkondan at darbeyi nasıl absorbe ettiğini öyle anlarsın

Aslında testi bu şekilde boş kask ile yapmak yerine kaskın içine içi su dolu ince cidarlı kaska zor girecek büyüklükte cam kavanoz koyarak yapsaydınız çok daha iyi bir şekilde kaza durumun simule ederdiniz.

Aslında testi bu şekilde boş kask ile yapmak yerine kaskın içine içi su dolu ince cidarlı kaska zor girecek büyüklükte cam kavanoz koyarak yapsaydınız çok daha iyi bir şekilde kaza durumun simule ederdiniz.

haklısınız. dediğim gibi tam bir test değil bu :) ama beklediğimden sağlam çıktı.

bu nasıl bir yorumdur ? okudum baya güldüm.

Kardeşim doğru bir yorumdur , kaskın özelliği kaza / darbe anında köpükleriyle enerjiyi emmesi ve içerideki kafaya iletmemesi. Boş kaskı aşağı atıp kırmaya çalışmakla anlaşılmaz yani bu işler , bilmeden konuşmayalım

Kardeşim doğru bir yorumdur , kaskın özelliği kaza / darbe anında köpükleriyle enerjiyi emmesi ve içerideki kafaya iletmemesi. Boş kaskı aşağı atıp kırmaya çalışmakla anlaşılmaz yani bu işler , bilmeden konuşmayalım

arkadaşın anlatmak istediğini anladık! anlatma tarzı komik

merak etmeyin kask doluyken de kaza atlattı bir kaç kez :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar