LS2 KASK

merhaba arkdaşlar;
Dün akşam motosikletle seyir halındeyken ls2 ff370 çene açılır kaskımın çeneyi acan aparatın düştüğünü farkettim. bu yedek parcayı temın edebirmiyim yoksa çene açılma ozellıgı gidicek kaskı alalı daha 1 ay oldu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende aynı kaskı kullanıyorum, hiç düşecek bir malzemeye benzemiyor. Şansınıza denk gelmiş demek ki. Feyizoğlu ve camgöz ile görüşün birinde kesin vardır.

o lanet seyı bende yasadım ve kargo ucretı veremeyecgm ıcın kendm halletm rahat 1 saatm gıttı.acınca goreceksn ne kadar dandik bir sey oldugnu yapıstırma resmen o sunger fılan bır daha yerıne gırmıyor sadece sıkıstıracaksn bırde cene altı perdeyı unut o da gıdıyor.kaskı artık artcı kaskı yaptım allahtan hjc ve shark kaskım var bbunu bakkala kullanıyordum

Yazıyı okuduktan sonra bayağı zorladım ama çıkmadı. Nasıl kendiliğinden düşmüş ki?
Şanssızlık olsa gerek. Kask satılan yerlerde yedek parça vardır.
Acaba takılıp çıkarılabilen bir parça mı yoksa kırılmış mı?

teşkkürler. irtibata geçicem

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

büyük ihtimalle yerinden cıkmaya benziyo kırılmaya değil.yarın aldıgm yerle bi görüşücem insllah temın edebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Yazıyı okuduktan sonra bayağı zorladım ama çıkmadı. Nasıl kendiliğinden düşmüş ki?
Şanssızlık olsa gerek. Kask satılan yerlerde yedek parça vardır.
Acaba takılıp çıkarılabilen bir parça mı yoksa kırılmış mı?

benimkısı sanssızlık olsa gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar