ls2 kask önerisi

Doğru seçim.Bence bir de siyah cam'ından sipariş etseydik.Güneşli havada çok işe yarıyor.

100 lira kaska verıosun da ozel sıyah camına 25 lıra mı fasla geldı :silent:

bugun kaskım geldi fakat kulaklarımı çıkartırken çok acıtıyor sizce bu normalmi yoksa geri iade yapıp buyu bedenini almalımıyım

Kaskın bedeni...

bugun kaskım geldi fakat kulaklarımı çıkartırken çok acıtıyor sizce bu normalmi yoksa geri iade yapıp buyu bedenini almalımıyım

İyide kaskın hangi bedeninin/ölçüsünün senin kafana uyduğu böyle ölçülmez, hemen hemen tüm yeni alınan kasklarda kulaklara hafif baskı olur, zamanla içteki süngerler kafaya göre şekillenir. Sen kafa ölçünü alıp sana olan kaskın bedenini bul. Eğer kaskın içinde kafan sağa sola hareket etmiyorsa uygundur ama kafanın üst tarafına baskı yapıyorsa küçüktür.

Süper Moderatör (BBRR)
çeneden açılan güneşvizörlüsü var bu markanın onu al rahat rahat kullan .. full kask bayar sıcakta..

İki yıldır kullanıyorum, geçen hafta geçirdiğim kazada da test etmiş oldum (etmesem daha iyiyidi tabi)

1 . Güneş vizörü aldım kullanamdım gece görüşü çok kötü

2. 20-25 TL ye Replica rayban pilot gözlük al kaskın içine takılıyor, güneşli havada takarsın;

3 Çıkartırken kaskı alrından tutup çekme sakın; sağ ve sol bağlantı halkalarından tut bu bağlantı iplerinden iyice dışarı ( Sağı sağa solu sola doğru iyice çek) sonta yavaşça yukarı doğru çek ve kaskı o şekilde çıkart yoksa gerçekten ben ilk aldığımda kulak memem yırtılmıştı..

Selamlar Kolaylıklar

1 beden büyüğü ile değişim yapıcam kargoya verdim yanaklarımı filan çok sıkıyor xs beden almıstım esneme yapacağı için ama 1 cm esneme yapsada yine kucuk gelecek

çarsamba geri gönderdimğim kaskımım bugun s bedeni geldi iiki değiştirmişim bunla rahatım

ilk izlenimlerim honda ile dolaşamadım çıkarması zor geldi bende scooterle 10 km kadar gezdim

çin malık kaska göre biraz buyuk fakat çok dengeli on camının görüntüsü gerçekten çok güzel önümde cam varmı yokmu anlayamıyorum
85-90 arası hıza çıktım kasktan hiç rüzgar sesi gelmedi
fakat scoterin sesi sanki daha çok çıkıyor gibi geldi kaskı takınca cbf ile bu sorun ortadan kalkıcak sanırım gerçekten güzel bir kaskmış

bu arada feyizoğluna teşekkür ederim sorgusuz değişim yaptılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar