Ls2 Ff390 kaskı hakkında bilgisi olan varmı ?

Katılım
14 Mar 2017
Mesajlar
32
sa iyi günler sevgili motosiklet.net forum sakinleri sizlere ls2 ff390 kaskını sormak istiyorum.Pek yorum görmeedim aradım her yerde nasıldır ne değildir hiç bilmiyorum.Sıkıyormu kask sesi çok alıyormu içeriye,pedleri nasıl güzel mi vs aklıma gelmiyor işte fazla kullanan biri detaylıca anlatırsa çok sevinirim.

Bahsettiğim kask tam olarak şu: https://www.hepsiburada.com/ls2-ff390-split-beyaz-kirmizi-kask-p-HBV00000962SI?magaza=Feyizo%C4%9Flu

destek olan herkese teşekkür ederim şimdiden.
 
Katılım
1 Ara 2018
Mesajlar
50
oncelikle kaskin fiyati normalde zaten 960 tl motoavmden bakabilirsin cok ilgili kaliteli biryerdir 2. olarak polikarbon ve ls2 bir kaska bu parayi verme bana sorucak olursan cok daha ucuza daha iyi markalarin policarbon kasklari var bu paralara fiberglass kaskta bulabilirsin
 
Katılım
7 Ara 2018
Mesajlar
184
Geçen hafta kardeşim bu kask ile kaza yaptı, ilk darbede daha sert, sonraki 5 darbede yuvarlanırken kaskı yere çarptı. Kafamda en ufak ağrı bile hissetmedim dedi. Kaskı aldığına hiç pişman olmadığını söyledi.
 
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
326
bir kaska 500tl den fazla veren scootercidir.

Kafasının içinde beyin yerine soğan taşıyan birisi ise doğru diyeceğim ama kilosu 8 lira olunca onu bile korumak lazım. Motosiklete yeni başlayanları yada hevesi olanları yanlış yönlendirmeyelim, vücudunuzun en önemli yeri kafanız ve onu iyi koruyun ki sadece koruma da değil konfor ,ses şiddeti, görüş kabiliyeti de var bu işte
 
Katılım
14 Mar 2017
Mesajlar
32
Bu fiyata almayacağım 400 tl alıcam ni abiden hiç kullanmadı ondan soruyorum iyimi alınırmı diye 😄
 
Katılım
14 Mar 2017
Mesajlar
32
Kesinlikle katılıyorum koruma dışında nasıl konforlumu rahtmı ses olayı felan o türden yorumları merak ediyorum
 
Katılım
14 Mar 2017
Mesajlar
32
an itibariyle Ls2 Ff390 kaskı aldım tabi uygun fiyata tanıdıktan ilk izlenimlerimi demek gerekirse;
1: Vizörü çok kaliteli rahat çıkıp rahat takılıyor.Bazı kaskların vizörü çıkarmak zor hatta kırmakta mümkün.
2: Çene altında deri cırt cırtlı çene filesi görevi gören ama daha kaliteli bi rüzgar önleyici var gerçekten etkisini hissetim yoldayken çenesi üşüyenlere :)
3: güneş gözlüğü kesinlikle göz odağınızda takılı kalmıyor ki bu çoğunda böyle oluyor.Tam açarsanız tabikide onuda anlamışsınızdır zaten :)
4: bağlantı yeri klasik ucuz kasklarınkine benziyo ama daha iyisi yani kötünün iyisi çift demir halkalı olandan değil.Klasik kasklarınkinden ama plastik değil demir plakayla yapmışlar.
5:son olarak kask acil durumda petleri çıkarmak için bi ip var yanaklardan öyle birşey var yani allah kullandırtmasın tabikide yinede diyim dedim.
&:yani pek gereklimi bilemedim ama yinede demek istiyorum.Havalandırmalarıda güzel buğ önleyici takma yeri var ama ihtiyaç duyurmuyor gibi yinede tam denemedim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst