Ls2 ff323 hakkında

Merhaba öncelikle ls2 kurye kaskıdır diyen arkadaşlar okusun yazımı ben ls2 ff323 kullanıcısıyım geçen hafta bi kaza geçirdim kafamı bir çok kez yere vurdum ve kaskı çıkardıgımda en ufak bi zarar görmediğimi anladım fiyatına göre karşılaştırırsak rakiplerinden üstün oldugunu anlarız fiber kompozit bir dış kabuğa sahip örneğin agv k3-sv termoplastik ayrıca onuda kafama taktım hiç güven vermedi ff323 gerçekten çok güven veriyor ve sonuç olarak görevini çok iyi yerine getiriyor tek sevmediğim yanı çok büyük olması kafanızda vücudunuza göre büyükse kısa kollu giyerseniz uzaylı gibi olabilirsiniz :D ayrıca renkli vizör seçenekleride var 100 tl gibi uygun fiyatlı ayrıca agv shoei gibi kaskların 250 300 den aşağı inmiyor camları ayrıca camıda kalınlığı ve kaliteli oluşuyla rüzgar sesini pek almıyor ben şahsen öneriyorum kaskı iyi günler

Ls2 kullanıp bende kaza yapmıştım hiçbir şey olmadı Allaha şükür görevini yerine getirdi

FF323 sahibiyim AGV K3 ve K5'te kullandım bu iki kasktan da daha güven verici hissettiriyor. Konfor olarak ta memnunum.

MotoGP Silverstone 2016'da Loris Baz ve Pol Espergaro kazasını aratın.Ls2 deyip geçmeyin güzel kask.

Ambulans ile olan çarpışmalı kazada hayatta tuttu. Başımda en ufak bir şey hissettirmedi gerçekten. Konfor ve sessizlik olarak da fiyatının üstünde performansı var.

Sanırım ff323 artık gelmiyor yerine Challenger modeli geliyor gibi duruyor.

n6RIrq.jpg
BzRnhe.jpg
JsmJvV.jpg
0BVjeF.jpg
RbG4ei.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar