Ls2 Delta Kask Alıcam(yardım!!!)

son

fiyatın iyi olması ilgimi çekti birde şu anda artçı olduğumdan ilerde motosiklet alınca yine artçıya veririm diye düşündüm

kask almak istiyorum sizinde tecrübelerinizden yararlanmak istedim bayadır araştırıken bir ilan gözüme çarptı

piyasa fiyatı 190tlden 165e düşmüş durumda ayrıca 12taksitle alsak bile 185e geliyo feyizoğlundan bile ucuz

ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ls2_ff369_delta-72WQQaXQQ12238532WQQpXQQdisplayitem

Bende o kasktan kullanıyorum motor ile hediye geldi bence sakın alma kocaman bişey kafana takınca astronot gibi dolanıyosun. :) Ben ikinci bi kask almayı düşünüyorum bu yüzden.

Senin kafan büyüktür!
Bende 3 kask var ve hepsi de büyük!
Kaskların hangisi küçük acaba!!!

bendede var kardeşim delta param ona yetti onu aldım pişman mıyım evet pişmanım ama dedim ya param ona yetti niye pişmansın dersen evt biraz gürültülü ve fazla rüzgar alıyo büyük olması konusunda benim bi şikayetim yok cebimde 100 liram daha olsa airoh falan alırdım yeni olduğum için bunu tercih ettim ilerde belki bi multitec falan alırsam bunu artçı kaskı yaparım diye düşündüm şunuda ifade ermek isterimki o paraya alınabilicek en iyi kask tamam eksileri var ama o kadarda değil...

airoh un LS2 den daha iyi bir kask oldugunu zanetmiyorum. Her pahali satilan kask iyi kask demek degildir.LS2 bence fiyatina ragmen cok iyi bir kask. Fiyatina aldanmayin , ithalatci firma makul davraniyor piyasa fiyati 300 olsaydi cok iyi bir kask mi diyecektiniz?

airoh un LS2 den daha iyi bir kask oldugunu zanetmiyorum. Her pahali satilan kask iyi kask demek degildir.LS2 bence fiyatina ragmen cok iyi bir kask. Fiyatina aldanmayin , ithalatci firma makul davraniyor piyasa fiyati 300 olsaydi cok iyi bir kask mi diyecektiniz?

kesinlikle fiyatına göre çok makul bi kask:cat:

bide şu var güneş vizörü çok kaliteli değil çok açık renkli tam anlamıyla işlevsel değil yani:farao:

ls2 ler camın kenarından feci şekilde rüzgar alıyor diye biliyorum...

peki sende bu kasktan varmı? yoksa neden olumsuz cevap yazıp milleti yanlış yönlendiriyosun ? yorum yapmaman bu konuda daha sağlıklı.

Bende o kasktan kullanıyorum motor ile hediye geldi bence sakın alma kocaman bişey kafana takınca astronot gibi dolanıyosun. :) Ben ikinci bi kask almayı düşünüyorum bu yüzden.

sen demekki kaskı dış görünüş için kullanıyorsun. bak bu arkadaş da dış görünüş için KULLANMAK İSTEMEMİŞ HATTA ve fotoğraf herşeyi anlatıyor. banane benim nasıl göründüğümden dışardakilere.

Kask takmıyorum çünkü beni aptal gösteriyor. demiş bu şahıs ve ... görmüş :)

wearhelmet1sp8vw1.jpg

bende ls2 kask var full face ben memnunum..

ama ben kendımce fullface önerırım flp up yerıne

bence fullface düşünmelisin

bence full face kask bak ondansa çok daha iyi olur :cat:

ben ve üstteki arkadaşlarımın bu kadar FULL FACE kaskta ısrar etmelerinin tek sebebi ;

KASLARDA DARBE DAĞLIMI

kaskresmihp0.png

delta kaskın tek amacı, gözlük kullanan arkadaşlara kolaylık sağlamasdır. onun dışında çenesi açık halde gezenlerin davranışları alışkanlıktan ibarettir ve çoğnunu da sigara içtiğini farkettim :)

Senin kafan büyüktür!
Bende 3 kask var ve hepsi de büyük!
Kaskların hangisi küçük acaba!!!

Peki sen de Ls2 Delta Kask varmı? Varsa airoh ile kıyasladınmı?
Kaskların hangisi küçük demişsin Shoei Ls2 göre baya küçük bi kıyasla istersen.

digi_boy26 yazdığım şeyi iyi oku !!!

Son düzenleme:
digi_boy26 yazdığım şeyi iyi oku !!!

okudum dostum. ama yazdığın şeyden az önce resimle verdiğim cevap anlaşılıyor. yani dış görünüşte astronota benziyormuşsun ya onu anladım ben. başka da anlam çıkaramadım by yazduğından...

okudum dostum. ama yazdığın şeyden az önce resimle verdiğim cevap anlaşılıyor. yani dış görünüşte astronota benziyormuşsun ya onu anladım ben. başka da anlam çıkaramadım by yazduğından...

Bana dostum demişsin teşekkür ederim. Ama bana öyle geliyorki senin anlamanda bi problem var.( yazdığım şeyi bi daha oku oz aman ) bir de şimdi bana motosikleti hangi güvenlik elamanları ile kullandığımı anlattırma.

Bu satıcı arkadaştan ben de yeni nolan n62 aldım dürüst birisi gerçekten ve de piyasanın bayağı bi altına veriyor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar