Bende artçı için almıştım.Hatta ucuz ve kaliteli diye aldım...Hiçte şikayetim yoktu aslında. Fakat burda o kadar çok atılıp tutulmaya başlandı ki dayanamayıp dün ls2 ile gezdim.
Tamam vizörü çabuk çiziliyor, şahsen ben açıp kaparken 2 yeni çizik ekledim.Hemde elimle.Eldiven nasıl çizdi aklım almıyor...
Uğultu feci.Yalıtımı biraz kötü gerçekten.
Bende hiç buğulanma olmamıştı(artçılarımda da olduğunu hatırlamıyorum açıkcası)
Boyası atık bir yer yok.Ki kullananlar genelde kendi kaskı olmayan yani motosikletle alakası olmayan acemi tipler.Bunların heryere çarptığını düşünürsek o kadar da adi değil yani.Hatta boyası benden geçer not aldı.
Ben hala memnunum.Bir arai,shoei hatta alt seri nolan bile değil.Marushinle karşılaştırmak saçma zaten.Bu paraya bu kask güzel.
Gayet güzel özet
Bende hala memnunum, halen zaman zaman mahalle içi çaya kahveye LS2 ile çıkarım

Hakikaten boyası bende acemiliğimin kurbanı oldu, ama son derece dikkatliyimdir (sürekli yanında verilen bez torbasına koyarak dikkatlice çantaya koydum) buna rağmen çizikler içinde. Vizör zaten üfleyerek açılmadığı sürece 7/24 çiziliyor, kendi kendini mi çiziyor neyapıyorsa
Motosiklet benlikmiş dediğim anda uzunca bir süre kask almaya korktum, sırf bukadar dikkatli kullanmama rağmen çizikler içinde kaldığından :mrgreen:
Suanki kaskımı aylardır kullanıyorum bir tek çizik bile yok, üstelik nispeten daha rahat kullanıyorum, çantaya falan atıyorum, yani olay LS2 deymiş.
LS2 bu yönde olumlu, okadar korkarak kullanılıyor ki sonrasındaki kasklar çok dikkatli kullanılıyor ister istemez
Herşeyi bi şekilde kabul edilebilir ama buğu durumu benim en büyük belamdı ve buğu yapmayan bi LS2 hiç duymamıştım :sunny:
Vizörün bağlantısınada epey saymışlığım vardır, seyir halindeyken tek el ile 20-30 açışımın birinde mutlaka sol veya sağ tarafı çıkardı, artçımda da durum aynıydı, dururken dikkatlice açınca sorun yok...
Neyse bunlara rağmen neden bende hala memnunum : Çünkü o fiyatlara bukadarını bile vaadeden başka bi kask yoktu

Fiyat-Verim gayet güzel
di
Bugünün şartlarında 100TL + küsuratı halen hak ediyor bence, ama fazlasını değil