LS2 BLADE AİR Mİ SCOYCO JK118 Mİ

Yazlık mont alacağım bu 2 modeli almak istiyorum.

LS2 BLADE AİR 5000tl civarında

SCOYCO jk118 üniversiteden arkadaşım 1750ye veririm dedi sıfırı 5000tl

Sizce scoycoyu almak mantıklı mı nasıl bir monttur omuz sırt koruması var

Arkadaşından alacağın montun bedeni uyuyorsa onu al, ama kesinlikle korumaları değiştirmen gerekecek. Omuz, dirsek ve sırt korumalarını level 2 korumalarla değiştirirsen gayet iyi olur. Üzerindeki tüm korumalar bildiğin strafor gibiymiş.

Arkadaşından alacağın montun bedeni uyuyorsa onu al, ama kesinlikle korumaları değiştirmen gerekecek. Omuz, dirsek ve sırt korumalarını level 2 korumalarla değiştirirsen gayet iyi olur. Üzerindeki tüm korumalar bildiğin strafor gibiymiş.
Bedeni tam bana göre m beden LS2 korumasina göre çok farkı var mı ? Yada dediğiniz gibi korumaları yükseltiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LS2 nin korumaları nasıl sizce scoycoyu göre LS2 mi alsam

Son düzenleme:
montla gelen korumalar bir boka yaramaz. Sen tech 90 gibi yerlerden level2 korumalar alıp takacaksın ki o korumalara da pek bel bağlama. Onlar da ufak tefek kazalarda iş görür. Mont olarakta beğendiğini al

montla gelen korumalar bir boka yaramaz. Sen tech 90 gibi yerlerden level2 korumalar alıp takacaksın ki o korumalara da pek bel bağlama. Onlar da ufak tefek kazalarda iş görür. Mont olarakta beğendiğini al
Anladım LS2 ila aralarında fiyat farkı 2 katından fazla o yüzden scoyco alayım demiştim aralarında ne denli fark olur onu merak ediyorum kumaş kalitesi aynı imiş sanırım

ls2'nin korumaları da tırt. Ben ls2 kışlık montun korumalarını çıkarıp scocyo montun korumalarını taktım. Scoyco'nun nispeten kaliteli montlarından birisi olduğu için daha kaliteliydi korumaları. Arkadaşının vereceği montun genel durumu nasıl, yırtık, yıpranma filan var ise ls2 al.

ls2'nin korumaları da tırt. Ben ls2 kışlık montun korumalarını çıkarıp scocyo montun korumalarını taktım. Scoyco'nun nispeten kaliteli montlarından birisi olduğu için daha kaliteliydi korumaları. Arkadaşının vereceği montun genel durumu nasıl, yırtık, yıpranma filan var ise ls2 al.
Tertemiz 2 ay giydim dedi yazın alpinestar almış ondan satıyor

Korumalar yavaş yavaş değiştirilir; ls2 kask kullandım, scoyco eldiven kullanıyorum.

2si de kazada gayet başarılı korudu. Ancak korumaları kendin değiştirebilirsin.

Öncelik olarak hangisinde tam koruma varsa onu al. Dirsek, omuz ve sırt koruma var mı iksiide de?

Korumalar yavaş yavaş değiştirilir; ls2 kask kullandım, scoyco eldiven kullanıyorum.

2si de kazada gayet başarılı korudu. Ancak korumaları kendin değiştirebilirsin.

Öncelik olarak hangisinde tam koruma varsa onu al. Dirsek, omuz ve sırt koruma var mı iksiide de?
İnternette var diyor ama anlayamadım scoycoda sırt var mı yok mu bilgi de bulamadım satıcılar var yazmış alacağım kişi yok galiba diyor

İnternette var diyor ama anlayamadım scoycoda sısrt var mı yok mu bilgi de bulamadım satıcılar var yazmış alacağım kişi yok galiba diyor

Scoyco Videosunda Sırt koruma var gözüküyor

Arkadaşın kaybetmiş olabilir; yoksa da alıp takarsın fiyat olarak uygun cünkü. aradaki farkla daha üst seviye korumalarla tamamen revize edebilirsin.

Sadece montta deformasyon var mı kontrol et, özellikle koruma takılan yerlerde sökük vs. var mı.

Ben de dediğiniz sekilde düşündüm hocam aslında level 2 alıp takmayı arkadaşıma bir sorayım en kotu alıp level 2 yaparım dediğiniz gibi. Sökük yırtık deformasyon yok zaten tanıdık bir arkadaşım üniversiteden
Scoyco Videosunda Sırt koruma var gözüküyor

Arkadaşın kaybetmiş olabilir; yoksa da alıp takarsın fiyat olarak uygun cünkü. aradaki farkla daha üst seviye korumalarla tamamen revize edebilirsin.

Sadece montta deformasyon var mı kontrol et, özellikle koruma takılan yerlerde sökük vs. var mı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar