yahu hala ya ben anlatamıyorum derdimi yada siz anlamıyorsunuz yada 2si birden almanyadaki tüv bu testleri yapıyorsa hani nerde bana kaynak gösterin buraya yazmakla olmuyor yahu çok mu zor bunu yapmak elli defa sizde yazdınız bende yazdım iş papağan moduna döndü gösterin bana nerde nasıl yapılıyor bu testler çarpışma videoları koyun gösterin
Buraya gelip de yok avrupada bilmem ne izin vermiş almanya şöyle yapmış diye koyun videoları daha da mesaj yazarsam ne olayım
Verdiğiz linklerde motosiklet diye özellikle belirtilmiş yada motosikletlerde de kullanılabilir gibisinden bir ifade yok sadece genel anlamda kara taşıtı denilip çıkılmış
Son olarak benimde sizinde denemediğiniz risklerinin ne olduğunu bilmediğiniz sonuçlarının ne olacağını tahmin edemeyeceğiniz şeyleri burada güllik gülistanlık çok güvenli benzinden güvenli diye burada ballandırarak anlatmak sizce etik ve doğru mu? Yada yarın biri bu lpg işinden başına birşey geldiğinde bu durumda sizinde payınız olmayacak mı sonuçlarını bilmediğin şeyleri önerdiğin için? Eğer böyle bir durumda bananecilik oynayacaksan başka konularda oynamanı öneririm. Ayrıca seviye belirlemek sizin haddinize değil maxi97 bey! (doğru ve düzgün insanın az kaldığı gibi medeniyetsiz insanlarda çoğunlukda olabilir misal içimizde insanların bedelini hayatıyla ödeyeceği ve sonuçlarını tecrübe etmediği bir sistemi burada paylaşmak gibi)
vay bee ne yüce kişilikmiş bu arkadaş. her şeyi kendisi belirliyor maaşallah. kendisi önceki mesajda bana "adam gibi" lafını söyledikten sonra benim bu konuda söz söylemeye hakkım yok, haddim değil öyle mi?
ne biçim insanları muhatap alıyoruz burada?
Son düzenleme: