LPG'li Motosiklet Yaptı!

bizim hala uzaya cikan bi vatandasimiz yok di mi ?
artik olacak,o motor patlarsa surucusu yorungeye oturur kesin :queen: :queen:

peki lpg takılıyor ama ruhsata işleme ve vize gibi yasal şeyler olabiliyor mu? bunu merak ediyorum. acaba yasa da böyle birşeye izin var mı? ya da izin yoksa eğer yasak var mı?

valla helal olsun arkadaşa tebrikler :rendeer:

racinglere olur mu bu acep :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizimkiler lpg yi uçakda kullanmaya çalışıyorlar diye duymuştum ama ne oldu bilmiyorum.

2 senedir motoruma bende lpg takıtm çokda kullanımlı 5 lira 200 km sencede uygunmu hem de hız ve çekiş benzinden daha iyi.... afyonlu yusuf

lpg li motor

slm ben amfibik. Bende 750 srad vardı. Aşırı benzin tüketimi nedeniyle lpg taktım. Ama doğal olarak görüntü kirliliği olduğundan ve motor ustamın aşırı tepkisinden sökmek zorunda kaldım. Ama verimde aldım. Şu an daha yeni 750 vulkan aldım. Ona takacağım. Çapırlarda şekil bozukluğu yapmadı. Kazaya gelince normal en küçük lpg tankı kullandığımdan kopma ya da fırlama anında direk olarak gaz zaten kendiliğinden kesiliyor.

Abicim Türk dedin mi bu işler beklenir.Neden dersen adamın biri bi icat yapmış; icadı anlatıyorum bildiğiniz pasonun üzerine küçük ses kayıt cihazı koymuş alt tarafta kalıyor basarken gozukmuyor, tam basarken pasonun ucunu değdirmiyor o kargasada alt tarafa kucuk tusu olan ses kayıt cihazına basıyor daha once akbil basma sesini kaydeden arkadas o sesi çıkarttırıyor ve sanki basmıs hissi veriyor kimsede akbil basılan makineye bakmıyor bile.İşte biz Türkler bu tür icatlar mevcut...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar