lpg motorsiklet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar mondial motoruma 1,5 yıldan beri lpg li biniyorum . sorun yok...
sadece öğrenmek isdediğim motor lpg de benzinden daha hızlı ve daha güçlü aslında tersi olması lazım değilmi?

Mondial Zaten Az Yakar . Bide LPG ... Oh Senin Motor Heralde 100 Km de 5 Milyon Yakar :)

Konu basligina bi aciklik getirseydik resimler isleyis sistemi gibi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bndede mondi var nası lpg taktırdın ? foto varmı ?

şakamı la bu:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:dostum ciddimisin neresine koydn lpg deposunu

Vay canına abi dikkat et uçup gitmeyesin.:) DÜşünsenize mondial 100 ukh zaten 100km'de 2 litre yakıyor tak lpg yaksın 1.5 litre.:):):)

lpg forum sitesinde bir tane lpg li mondial var sele altı bagajın olduğu yere koymuşlardı resimleri vardı ..

lpg zor bir sistem değil motorsikletde tek sıkıntı olucağı şey motorsiklete uygun lpg tankı olur scooter için bagaj içi olursa

diğer motorlar için simit depo tank kappa çanta içine montaj olur o kappa çantalara müzik tesisatı falan yapıyorlar lpg hayli hayli olur..

goruntu183pl3.jpg

20080219_190247_bmwwn5.jpg

arkadaşlar mondial motoruma 1,5 yıldan beri lpg li biniyorum . sorun yok...
sadece öğrenmek isdediğim motor lpg de benzinden daha hızlı ve daha güçlü aslında tersi olması lazım değilmi?
hakkaten haa nasıl yaptırdın bilgilendirirmisin bizide?
ruhsata işlemek gerekiyormu? resmimi? kaça mal oldu? ne kadar yakıyor? 1lt/ **km
benim motor zat 150 bak logaritmanın eklediği resim benim motorun aynısı. ama ben bagaja düşünmem yaa. arka port bagaj daha mantıklı

sahibinden de vardı bir tane satılıkburgman davardı hemde sıralı sistem takmışlar adam o hali ile 20 kuruş yakıo yazmış ehueuhh. gazda 20 kuruş benzinde 40 kuruş . zat yaksa yaksa benzinde 12 kuruş yakar. ne gerek var anlamadım. ha içine nitrojen basacaksak o baska :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda !!!todaya!!! takalım, Canlı bomba vakası var. !!!!!!!DİKKAT!!!!!!!
!!!!!!!DİKKAT!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar