LOST izleyenler burada buluşalım

317 perşembe sabahı torrentlere düştü. ama güzel değil
I love you Penny! ehehehhehe

Son düzenleme:
arkadaşlar bu dizi hangi kanalda yayımlanıyo BEn normal turksat kanallarının hiç birinde reklamına dahi denk gelmedim.... :silent:

5-6 saat içinde torrent hazır olur gençler.
Dude!

bu dizi adamı kanser eder (parantez içinde kanser)

gazamız mubarek olsun

evet 9 ay bekledik hatta son mesajımdan beri 9,5 ay olmuş. bazılarımız askere gitti geldi bazılarımız aradan istifade bebeğini doğurdu ve O gün nihayet geldi. hepimize hayırlı uğurlu olsun. hadi bakalım gelsin yepisyeni bölüm. :cat:

bu akşam amerikada yayınlanıyor. yarın sabaha karşı torrent olarak indirilmeye hazır hale gelir 2 saatlik sezon premierı şeklinde olacakmış.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
evet 9 ay bekledik hatta son mesajımdan beri 9,5 ay olmuş. bazılarımız askere gitti geldi bazılarımız aradan istifade bebeğini doğurdu ve O gün nihayet geldi. hepimize hayırlı uğurlu olsun. hadi bakalım gelsin yepisyeni bölüm. :cat:

valla bende izlemeye askerde başladım ve üç sezonuda orda izleyebildim. benki akşam saat 7 oldumu kafayı vurup yatan adamdım:pr:,sabahlara kadar oturup diziyi seyredecek kadar bağımlılık yapmıştı.:) ya bu dizi öyle bölüm bölüm izlenecek şey değil,tam çin işkencesi olur. sabredip tüm sezonu tek seferde izlemek lazım.

altyazı olayını divxplanet'ten mi çözüyorsunuz?

amma illegal başlık oldu bu da :queen:

Mod um yakısmıyor boyle ıllagel mesajlar :p :) Ya ben 3 sezonun hepsını ızledım.Pc de kayıtlı hepsı sız su 4. sezondan bahsedıyorsunuz degılmı.Yaw torrent mı kurcaz bıde ben ne guzel cithiz den ındırıyordum orasıda yalan oldu.Bırı ındırsede Rapıde atsa lınklerını ne kıyak olurr :) :p

akşama kadar bir sürü sitede abuk sabuk altyazılar çıkıyor ama en mantıklı çeviriyi divxplanet yapıyor.

film dizi indirmenin en iyi yolu torrent :bounce: en iyi altyazıda evet divxplanet
reklam yapmadım dimi:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkçe altyazılı olacak galiba .

7 Nisan 21.30'da Türkçe Dublajlı olarak TNT ekranlarında olacak.

http://www.tnttv.com.tr/index.php

İzlemeyenler mutlaka izlesinler derim ben, sanırım 2-3 bölüm birden yayınlayarak gidecekler her hafta.

benim tv ile aram pek iyi değil... bu nedenle TNT kanalını nerden izleyebilirim die sorucam... yani şimdi bizim evde digitürk denen meretten var... acanba bu kanal orda varmı???

lost hastasıyım ayrca... torrenten falan inidirim ziliyorum ama şu TNT de fena olmas haniii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar