LOST izleyenler burada buluşalım

amma lostcu var mış bee bilseydim daha önce açardım yaw ben de gece gündüz izledim eski bölümlerini şimdi bekliyorum.

@richy arattım ama aynı başlıktan var mı diye göremedim pardon.

Son düzenleme:
Day Break izleye bilirsiniz lost bitirenler lostun yapımcısının tatil eğlencesi diyor herkez.
Biraz Groundhog Day'i andiriyor ama bu daha heyecanli. Bir dedektif bir gunu tekrar tekrar yasiyor ve isleri yoluna sokmaya calisiyor...

Tüm bölümleri izledim. dizi muhteşem. Bu diziye pararlel olarakta Heroes'a devam ediyorum. Prison Break daha sonra ele alınacaktır :)
Üstad, Prison Break'e başlayana kadar ben de ille de Lost ille de Lost diyordum. İyinin iyisi var, hemen yetiş bize bence :wiinkk:

3.09'a kadar izledim, yarın 3.10 ve 3.11'i alıyorum arkadaştan, 3.12'yi de netten indirdim :)

Favori adamlarım (Rahmetli) Mistereko, Charlie ve Sayid. Desmond da sağlam adam, yazık kafayı yiyecek ama yakında.

3.09'a kadar izledim, yarın 3.10 ve 3.11'i alıyorum arkadaştan, 3.12'yi de netten indirdim :)

Favori adamlarım (Rahmetli) Mistereko, Charlie ve Sayid. Desmond da sağlam adam, yazık kafayı yiyecek ama yakında.

Mr eko harbi adamdı ama rahmetli oldu yazık. Charlie nin adı çıkmış 9 a inmez 8e acıların çocuğu claire karnı ağrısa Charlie ye kızıyor :p desmond da esaslı eleman aslında biraz gizemli ama yine de Sayid süper eleman yaw :mrgreen:

yalnız lost un bana şu zararı oldu ilk sezonu izledikten sonra iş için uçakla bodruma gidecektim. tırsarak alana geldim. sonra uçakta bi baktım Sayid! Jack, Kate uçaktaki herkesi birine benzetmeye başlamıştım. şimdi hatırlıyorum da gülüyorum kendime. :queen:

yeni bölümü indiriyorum. bakalım bu aksam izleyebilecek miyim. olaylar gelişti mi acaba? :)

ben lostu hiç izleyemedim ama bu kadar çok müdavimi varsa mutlaka çok iyi olmalı hatta kapanan bir divx forumunun kapanmış olmasına rağmen lost un linklerini vermesi bu tezimi kanıtlıyor:)

ben hereos a başladım baya güzel bir dizi geleceğide var gibi özellikle kahramanların hemen üstlerine kostüm geçirip ortalıkta dolaşmaması işi daha iyi yapıyor bu dizide en çok sevdiğim karakter hiro(japon olan)

LOST DVD den eski bölümleri izlerken iyi güzeldi de arkadaşlar... Ne zamanki eskileri bitirip sezon bölümüne yetiştim işte o zaman can sıkıcı oldu... (beklemek tabi ki sıkıcı olan) hadi bakalım sezon 3 bölüm 14 de ne olacak...

ben 2.sezon 11. bölümden beri amerika ile eş zamanlı izliyorum. çok uzun aralar verildi efendi gibi bekledik. artık bombalar patlasın rahat edelim cevap istiyoruz.
bu BOX nedir abicim ya???
bir de "my name is sayid jarrah, I'm a torturer" diyen sayidcan'ın bejaminden temiz bir dayak yiyeceğini sanıyorum.

Bu haftaki Penguen'de Gani Müjde açıklamış ilerde neler olacağını. İsteyen alsın okusun :)

----spoiler----
The Others Sayid Jarrah'ın tüm askeri yetenekelerini çalar. Sayid de bu yüzden kendine yeni hobi edinir, baklava yapmaya başlar, Seyidoğlu Baklavaları'nı kurar.
----/spoiler----

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hangi dizi bu yaa....Seyretmemişim...Digitürk mü?.....

dizi digiturk dizimax kanalından da yayınlanıyor ama amerikaya göre yanılmıorsam 7 bölüm geriden geliyor.
bu arada 3X15 yayınlandı. torrente düşmüş. akşama atayım yeni bölümü.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
3. Sezon 15. bölüm itibariyle bu dizi bitmez 10 sezon sürer bence :mrgreen:

Lost ve heroes favoriLerim :)
Ama geLecek böLümLerde neLer oLacağını yazmayın arkadaşLar.İzLemeyenLer için pek hoş bir durum oLmasa gerek :p

ben de 1 sayfaya şimdi baktım başlıklar birleştirilmiş.

topik ölmüş bir el atayım. flood gibi oldu ama idare edin artık.
haydi des yürü koçum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar