Losemi hastasi arkadasim icin 0+ kan ihtiyaci

Losemi hastasi arkadasim icin 0 rh + ameliyat gecirmemis dovmesi olmayan 18 yas ustu 50 yas alti kan vericek insanlar araniyor. Ayrica duzenli ilac kullanmamasi ve erkek olmasi gerekiyor.Hastaneye goturup getirme islemi yapilacak. Irtibat no : 05367103046

Allah şifalar versin arkadaşım.twitte s.medyada paylaşalım duyarlı olalım arkadaşlar.

Kozyatagi acibademde yatiyor su anda ama yer cok sorun olmaz getir goturu halledicem ben

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Ne zamana lazım acaba? Acil mi?

Yarin kemoterapi baslayacak ve kan ihtiyaci acil olacak mesela 1 saat icinde bulmamiz gerekecek ben kan verebilicekleri havuz seklinde toplayacagim lazim oldugunda teker teker arayip bulmaya calisacagim. Istediginiz yerden alip istediginiz yere birakacagim

Up, hadi arkadaşlar istanbulda olsam hemen gelirdim, sorun etrafınıza, pozitif kan bulmak kolaydır, zindelik verir karaciğeriniz çalışır ..

büyük geçmiş olsun benim kan grubum uyuyor ama izmitte oturuyorum. :(

kan grubu tutuyo ama dövme var malesef :(

Ya hiç sorma ayar oluyorum şu Kızılay usulü bürokrasiye de, şu ana kadar dört avrupa ülkesi gezdim sokakta iki kişiden birinin mutlaka dövmesi var.

Eee bu insanlar dövmesi var diye kan veremiyor mu? Öyle olsa ameliyattan sağ çıkan insan kalmazdı oralarda.

Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu kardeşim.

Bulaşıcı sarılık yaygın bir hastalık mı ?
A ve B virusları ile oluşan bulaşıcı sarılıklar ülkemizde çok yaygındır. Türkiye 'de, üniversite çağına gelmiş gençlerin %90'ı, A virusu hepatitini farkında olmasalar bile, çocukluk çağında geçirmiş bulunurlar

Bende çocukken sarılık geçirmişim, check up yapılınca öğrendim, şimdi benden kan almıyorlar.

Arkadaş ülkenin yüzde doksanı bunu geçirmiş.

Bazı insanların kafasını kırıp içinde beyin var mı diye bakmak istiyorum.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun , yaz beni havuza ihtiyaç olduğu zaman haber verirsin. Özelden numaramı yolluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar