Londra Savas Muzesı

Londra Savas Muzesı ve ARABISTANLI LAWRENCE'NIN MOTOSIKLETI

MERHABA ARKADASLAR BUGUN LONDRA SAVAS MUZESINDE CEKTIGIM FOTOLARI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.ICINDE BENI KENDISINE ASIK EDEN BIR MOTOSIKLETIN DE RESIMI VAR.
pict0026fm3.jpg
pict0027vu3.jpg
pict0028wt8.jpg
pict0029kz5.jpg
IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6792/pict0030md5.jpg[/IMG]
pict0031wl9.jpg
pict0014cl5.jpg
pict0040ll6.jpg
pict0047fq4.jpg
pict0017kn8.jpg
pict0035cy9.jpg
pict0037ed1.jpg
pict0046mw2.jpg

Son düzenleme:
Güzel motormuş kardeşim. Fotoğraflar için sağol.

Madem Londra'da kalıyorsun, oradan sokaktaki motosiklet hayatını tanımlayacak fotoğraflar çekip koysana foruma bir ara...

Burada Motosıklet Grupları Oldukca Fazla.ama Kısın Fazla Motosıklete Bınen Olmaz.cunku Havalar Soguk Ve Yagıslı.caddelerde Oldukca Fazla Race Ya Da Nakedlar Var.ama ılk Fırsatta ınsallah Oyle Bır Topık Acarım.

Arap lawrence ın motoru o, en büyük şerefsiz türk düşmanının... O motor üzerinde gebermiş iyi de olmuş...

Turkiye de boyle muzelerin olmamasi gercekten beni cok uzuyor.Aslinda bu muzenin cok daha ilginc ve guzel bolumleri de var ancak fotograf makinasi kullanmak yasak o bolumlerde.buralari sadece ana bolumleri.

Turkiye de boyle muzelerin olmamasi gercekten beni cok uzuyor.Aslinda bu muzenin cok daha ilginc ve guzel bolumleri de var ancak fotograf makinasi kullanmak yasak o bolumlerde.buralari sadece ana bolumleri.

Dostum emeğine sağlık ama savaş müzesinin yerini iyi bilmen lazım değil mi Çanakkale de senin? Kaç müze var Gelibolu-Çanakkale civarında? Tamam bizim motorize ordumuz yokmuş sadece tırpan ve oraklar birazda kırıkkale tüfekler var ama düşününce mucizesi bile tasvir edilemez havada çarpışıp birleşen mermiler gibi bir zafer...

En az tarihe sahip olmak kadar onemli birsey daha var;oda ona sahip cikmak.

bu lawrance in motoru koç müzesindede vardı ama aynı motor değil bu lawrance de mi motorcuymuş neymiş heryerde motorları var yada önüne gelen bu lawrance deyip basıyor üstüne fotolar için teşekkürler.

ileriki zamanlarda londra da motosiklet yasami ile ilgili fotograflarda ekleyecegim insallah.

birsey degil arkadaslar.ancak bazi farklar dikkatimi cekiyor turkiye ile ilgili.turkiye de motosiklette guvenlik olayini sadece insanlar kasktan ibaret olarak algiliyor.burada hiz trafik cezalari cok caydirici olmasindan dolayi kimse hiz yapamiyor.sehir ici hiz limiti 30 mil.buna ragmen cok buyuk bir kesim tam techizat motosiklete biniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar