Lokma Takımı Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ufak bi yağ değişimi için ustalara 10-15 lira vermek zoruma gidiyor ve bende ucuzundan bi lokma takımı almak istiyorum.
Önerdiğiniz bi takım varsa link atabilirseniz ya da yazabilirseniz sevinirim.

Lokma Takımı
263uc0k.jpg

Bu setin fiyatı 17+5 TL kargo.
Yağ tapasını açmak için 18mm ekstra uç almam gerekiyor onuda buldum burda 6TL'ye bi milyoncudan.

Ama kafamı kurcalayan soru, bu set yağ değişimi yapmak için işimi görür mü?
Ucuz etin yahnisi yavan olup bu lokmalar elimde kalırmı sökmeye çalışırken?
Çok profesyonel değilim, sadece yağ tapası ve filtrelerin vidalarını söküp taksa yeterli benim için.

Yorumlarınızı bekliyorum

kardeşim ucuz alma biliyorum ucuz olsun işimi görsün istiyorsun ama bak benim peder birader traktör tamircisiyiz bizim elimizdeki anahtarların yüzde 95i izeltaş'tır ama rico'da kullanıyoruz. izeltaş ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum pahalı bi marka. rico da çin malı ama diğerlerine göre daha iyi rico tercih etmelisin. biz kullanıyoruz daha sorun çıkarmadı o kadar zorlamamıza rağmen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bunda var

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/izeltas-1-2-circir-kolu-32-dis-233859303?gclid=CjwKEAjwrvq9BRD5gLyrufTqg0YSJACcuF81JdAiVHeOYBVbtWABXjeMfPDSjNHCqWvecm8B4r0DDhoCILTw_wcB&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253847*22324027767*58375879287*pla**pla-79002907527&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

taş gibi :D vida koparan koydum adını

Motosikleti
'08 GTR 1400
Seninle aynı sebepten ucuz bir takım almıştım(link), kalitesi tartışılır, motosikletin üstündeki neredeyse tüm parçaları söküp toplamışımdır neredeyse; bir sorun yaşamadım.

Dostum üşenmedin mi gerçekten bunu yazarken.. yap önerini işte arama butonunu ne diye kafaya takıyorsun ki. Enteresan gerçkten..

bu lokma takımını kullandım zora gelmiyor, dökme demir azcık zorlamayla yamuluyor. ufak tefek işler için ideal.

Dostum üşenmedin mi gerçekten bunu yazarken.. yap önerini işte arama butonunu ne diye kafaya takıyorsun ki. Enteresan gerçkten..

bu lokma takımını kullandım zora gelmiyor, dökme demir azcık zorlamayla yamuluyor. ufak tefek işler için ideal.

Enteresan olan , düzeni olan bi yerde düzenin içine sıçmak , ama işte haklısın sende ,tüm eşeklik bendenizde, ahir zaman dedikleri normaldir herşey.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar