logo tasarım

ıyı gunler sevdıgımız bırseyle ılgılı logo yapmam gerekıyor odev gıbı yanı bende motosıkletı sectım mesela bı motosıklet gurubu ıcın kaska ve ya motosıklete yapıstırmak ıcın logo yapmam lazım bunun ıcın bı program falan varmıdır yapabışıcegım. vede sızınde onerılerınız varmıdır yapabılıcegınız bıseyler.

Tasarım konusunda kendi sektörümde (Ambalaj) adobe illustrator kullanıyorlar. Vektörel dizaynlar bu program ile hazırlanıp revize ediliyor diye biliyorum.
ama bu konuda çok fazla program var bildiğim kadarı ile Sony ninde bir programı vardı bunlar profesyonel işler için tabi :)
Sanırım sana daha basite indirgenmiş anlaşılabilir birşeyler lazım inndir.com vardı bir ara bi oraya bak istersen

CORELDRAW X5 kullanmak için biraz anlamak lazım. amma velakin süperötesi bir proğram

E_N

ilk olarak autocad de istediğin şekli düzgün bir biçimde rakamsal değerlerle çiz. Çizdiğin şekli fotoshop programına aktar sonrasında renklendirme gölgelendirme diyafram ayarlarını yap.En kolay yöntem budur.

ben beceremedım bana ornek yaparak yardımcı olbılıcek varmı acaba nasıl ıstersenız yapabılırsınız yeter kı olsunda

photoshoptan anliyorsan benim logo örnegini yollayim sana - üzerinde oyna istedigin gibi

ilk olarak autocad de istediğin şekli düzgün bir biçimde rakamsal değerlerle çiz. Çizdiğin şekli fotoshop programına aktar sonrasında renklendirme gölgelendirme diyafram ayarlarını yap.En kolay yöntem budur.

Hocam Sende Bisiklet Sürmeyi Bilmeyen Adama Hayabusa Veriyorsun Resmen:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadas yukarda deyilen Illustrator en iyisidir logo için tabii profesyonellerin tercihidir bunun yaninda coreldraw da isini görür ama birde ücretsiz olanlar var mesela Inscape ücresizlerin en iyisidir burdan indirebilirsin -tikla indir-
Kullanabilirmisin buda baska bir sorun. Buna ekleyerek birde hazir bulunan internette birçok logo var onlardan birini begenip biraz degistirerek kendi verziyonunu yapabilirsin. bak birkaç örnek ekliyorum al bunlardan birini ve biraz üzerinde degismeler yap.
images

images

images

images

Moto-logo-dessin.jpg

images

Son düzenleme:
Vektörel , Yani plotter cihazı ile veya kesip kullanacaksan Corel veya İllustrator
Yok ben baskı halde kullanacam dersen Photoshop öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar