Living of the Limits-3 (online)

off ya süper yerler
çok teşekkür ederim dilaver abim ve ayfer ablam görüyoruz sayenizde

kocaman öpüyorum ikinizide
dikaktli olun :rendeer:

saklı kent var ya harika bi yer..biz de ist te süsünelim dimi..hele o su kenarında ki kafe yi güzel yapmışlar....

süper bir gezi helal olsun. aynı geziyi izmirden başlayıp yapıyordum. inşallah fırsatını bulursam burdanda başlayarak yapmak istiyorum.

kazasız belasız...

Gezistan kurmaybaşkanı :)

Apoletlere dikkat :)

Nişan ve Madalyalarıda var :p

Dilafer' Alıntı:
sa550924.jpg

Su altında bir Balık. :)

Dilafer' Alıntı:

Son düzenleme:
Çok güzel resimler çekmişsiniz Dilaver denklanşörünüze ve size allah zeval vermesin. Yanlız çiçekli şortun ve sarı kaskınla motorun üstünde bir foton olsaydı muhteşem olurdu:mrgreen:

Saklı kendin suyunun cok olmasına cok sevindim insallah bir aksilik olmazsa bende 15 gün sonra orda olcam. Saklı kent tur fiyatları ne kadar hic sordunuz mu bilginiz oldu mu?

Vay gezi kaldığı yerden devam .
İsmail bu ne balığı.???:silent::queen:

bayıldımm 8 ve 9. günlerr favorim oldu.. Bendee istiyorumm çoookk kıskandımmm... Kız ayfer sen nasıl denizin altında kaldın öyle :) kaç kilo ağırlık koydular ceplerine söle bakim :))) ) Diloşa ağırlk bile koymamışlardır sanıyorm :p

bayıldımm 8 ve 9. günlerr favorim oldu.. Bendee istiyorumm çoookk kıskandımmm... Kız ayfer sen nasıl denizin altında kaldın öyle :) kaç kilo ağırlık koydular ceplerine söle bakim :))) ) Diloşa ağırlk bile koymamışlardır sanıyorm :p

Dilaveri bağlamışlar ağırlık niyetine Ayfere.:p

tebrikler bu yolculukta ne gibi motor arızaları meydana geldi yag degişimi yaptınmı yollarda ne kadar benzin aldın yakıtı neler bunlardanda bahsedersen memnun oluruz nede olsa asıl ilgimizi çeken motor iyi yolculuklar tekrardan

kesinlikle hala devam eden çok süper gezi.allah kaza bela ve keyif kaçırıcı birşey vermesin.

dilever ve ayfer süpersınız :cat: siz keyıfle gezerken bizde keyifle izliyoruz teşekkürler .hadi bi yola cıkmışken artvine uzanıp bizlere karedenizide gezdirin rügarınız bol yolunuz acık olsun tekerınız yere hep düz bassın birkaçta motorlu fotolar olsun :rendeer:

dilever ve ayfer süpersınız :cat: siz keyıfle gezerken bizde keyifle izliyoruz teşekkürler .hadi bi yola cıkmışken artvine uzanıp bizlere karedenizide gezdirin rügarınız bol yolunuz acık olsun tekerınız yere hep düz bassın birkaçta motorlu fotolar olsun :rendeer:

Sinan hele bir gelsinler anlatacakları çok şeyler var.:cat:

pazar hayırlısıyla burdasınız pazartesi dinlenin salı hiç bir yere kaçamassınız ona göre dükkan milleti sizi bekliyor :rendeer:

canlarım benim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne imrendirici bi gezi,Ne güzel şeyler yaşıosunuz,Bütün monotonluktan kurtulmak harika bişe olmalı.özellikle denizaltı dalmanız çok hosuma gıttı,Süper,devamını beklıyorum

Son düzenleme:
Süper gezi. Tebrikler. :cat:
Sormadan geçemeyeceğim.
Başka tişörtün yok mu hocam?
Saklıkent ve dalış haricinde, 10 gündür aynı tişörtü giyiyorsun. :silent:
sa550944.jpg

Süper gezi. Tebrikler. :cat:
Sormadan geçemeyeceğim.
Başka tişörtün yok mu hocam?
Saklıkent ve dalış haricinde, 10 gündür aynı tişörtü giyiyorsun. :silent:
sa550944.jpg

gültekin hocam sen bunu söyleme bari. uzun gezilerini takip ediyorum. bilirsin motorda fazla kıyafet alamazdık toplam 3 tişört var biri gece bir yere çıkarken. biri güdüz motor harici sonuncusuda motor sürekken montun içine artık mor tişört iyiceni mahvoldu. yıka yıka giymekten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar