Ben de lise sona gidiyorum bende 250cc motor var 1500km oldu kocaeli gibi bir büyükşehirde henüz çevirmeye girmedim. 16 yaşında 125lik motor ve A1 ehliyet aldım 18imde A2 aldıktan sonra yükseltecektim fakat ocak ayında yaptığım kaza yüzünden işler değişti. Motorumu 2 ay önce aldım, motofestte özel fiyat verdiler zaten 4 ay sonra alacağım motoru indirimli fiyattan zam gelmeden şimdi almak çok daha mantıklı geldi. Açıkçası 4 ay için de 125lik motor alıp satmak çok mantıksız geldi ekonomik açıdan, o hamleyi yapsaydım muhtemelen 250lik motor alamazdım. Herkes sana yasalara uymanı önerir, biri de demiş ki r25 ya da 250sr gözüne kestirdi diye. Ben seninle neredeyse aynı şeyi yaşadığımdan biliyorum r25 alacak bütçenin zaten olmadığını, eğer 18ine ay olarak az bir süre kaldıysa alabilirsin ama ne bileyim 5-6 ay varsa hiç önermem ben 125lik motorumla tüm şehri çok kez turladığım için çevirme olan yerleri biliyorum o yüzden çevirmelere girmiyorum. 5-6 ay gibi bir sürede çevirme yerlerini bilsen bile random seçilen bir işlem noktasında bile patlarsın 5-6 ay sürekli motor kullanarak ceza yememen mümkün değil.
Bu arada 125lik motorunun servisten çıkmasını bekleyemedin mi diyenler olacaksa, kazayı Ocak ayının başında yaptım motor hala serviste

.
Mesajımı görecek olanlar olursa söyleyeyim sigorta seçerken karşınıza "fast sigorta" gibi bir şirket ismi çıkarsa sakın ama sakın ondan yaptırmayın.