Bende merak ediyorum vallahi nasıl anlıyorlar kaliteli yağın farkını , sanırım bu arkadaşlar her kullandıkları yağı laboratuvara gönderiyorlar

yada motoruna yağ hararetini basıncını ayrıntılı ölçen gösterge mi takmışlar ? bu arada Liqui Moly için çemkirmiyorum genel olarak şunu kullandım çok memnum kaldım diyen tayfaya çemkirdim

Liqui Moly özelinde de yazabilirim bu gözler sahtesini gördü beyler dikkatli olun , hangi marka popüler olur talep artarsa adamlar anında sahtesini yapıyor , çok sevdiğiniz değer verdiğiniz motosikletinize satın aldığınız yağın markasından çok sahte olup olmadığına kafayı yorun , çıkma yağlar çeşitli kimyasallar ile rengi açılarak güncel popüler marka hangisiyse onun kutusunun benzerine dolum yapıp etiketini yapıştırıyorlar , o kimyasallar yağ kanallarını tıkayıp motora kısa sürede ciddi hasar veriyor , gidip meşhur marka sahte yağ almaktansa , emin değilseniz Petrol Ofisi motosiklet yağlarını tercih edin çünkü sahtesi olmayan tek yağ markası , taklit edilemediği için falan değil PO nun çok ciddi takip mekanizması var , her sanayide her ilçede yetkili bayii var hiç kimse sahtesini alıp mağazasında satmaya cesaret edemez ve inanın sahte yağ , buji , filtre vs satanlar ürünlerin sahte olduğunuda bal gibi biliyorlar , yani bizde bilmiyorduk diye kıvırmaları tamamen sorumluluk almamak için yaptıkları dansözlüktür , büyük internet sitelerindeki küçük yerel satıcılardan da mutlaka şüpheyle alışveriş yapın..