limitim az cruser secenekleri yardimmm!!!!

arkadaslar kisaca 5.000ytl max cikabilicegim fiyat . alinca en az 2 yil beni yolda birakmicak sekilde goturmesi lazim.

aklimda keweey supershadow250 ve kanuni tiger 250 war

fakat baska bi forumda sordum cogu motosiklet kullanicisi olan arkadaslar sakin bulasma 2. el eskide olsa bi japon al dediler .

sizin fikileriniz neler ve bildiginiz 2. el japon bulabilicegim magza warsa cok memnun kalirim arkadaslar. simdiden tesekurler

5000 ytl civarında 2. el temiz japon bulursan alabilirisin ama yinede şunları unutma!
Aldığın japon motoru ne kadar güvenilir bir ürün olsada 8-10 yaşına gelmiş olacak.
Senden önce belki 2-3 sahip değiştirmiş olacak.
Bakımlarının düzenli yapılıp yapılmadığını asla bilemiyeceksin.
Kaza geçirip geçirmediğini yada tamir görüp görmediğini tam olarak bilmen imkansız.
8-10 yaşındaki japon motosikletlerini çoğu üretimden kalkmış modeller olduğu için parça sıkıntısı çekebilirsin.
Öte yandan alacağın sıfır motorun 2 yıl garantisi zaten olacak.
Düzgün binilp bakımı düzgün yapılırsa çinlilerinde sorun çıkarmadığı söyleniyo; bunu sağlamak senin elide yani.
Tabi ben sana öğüt veriyorum ama benim aldığım motor aldığımda 40 tı şimdi 50 yaşında. Dayanıklılıkta da japonu çini tayvanı yada hayvanı eline su dökemez.

mes

yaşlı japon mapon alma beni dinlersen.Ben de honda 400 cruiser vardı bana çıkarmadığı masraf kalmadı .Bi de parçasını bulamıyordum 1983 modeldi ilk sahibinden almıştım.Çok düşük fiyata elden çıkardım ve sıfır Regal Raptor aldım.OH,dünya varmış...sevgiler sunuyorum:cat: :queen:

BENDE MASAI GRAND EAGLE 250cc VAR. İLK ALIM FİYATI UYGUN. ÇİNLİ TABİİİKİ.. BAŞLANGIÇ İÇİN PARAN YOKSA İYİDİR BENCE.. FORUMA Bİ BAK SATAN Bİ ARKADAŞ VARDI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM. SUZUKI SERVİSLERİ BAKIYOR. SUZUKİ TÜRKİYE MOTANA GETİRİYOR VE SATIYOR MOTORU. Bİ BAK BENCE...

çinli alacaksan bence kesin masai al. şikayeti olan kimse yok cunku masaiden

hysoung gv 250 al derım v motor. ıkıncı elını bulabılırsın. cınlılerden cok cok ıyıdır. cok torklu bı makına 29 beygir.bence onu al derım.

2. el japon düşünmeyeceksen hysoung gv 250 yada kymco venox 5000 ytl lik bütçenle bu 2 motosikletten birisini seçmen en mantıklı seçim olacaktır

Elinizi çabuk tutunuz,motorsuz geçirdiğiniz her gün alehinize bunu unutmayın,panikde yapmayın.

bencede kymco Venox 250 iyi bir seçim gibi. su suğutma var
[ek] fakat aynı zamanda "8000132 VENOX 250 SİYAH-MAVİ 249 cc 9.568 YTL " gibi bir etiketi var:salut: [/Ek]

bende marauder 250 var çok çok memnuum 99 model...daha bi kere bile tık demedi normal bakımlarını hep yapırıyorum parçası da bol......bak derim 2003 2004 model bulabilirsin gibime geliyo o fiyata....
ama hyosung da güzel bi motosiklet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar