Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bahsi gecen kameranın Gopro katili olması için daha uzun yıllar çalışması gerekecek. Verilen piksel ve fps degerlerine aldanmayın henüz Gopro'nun çok uzağında. İlaveten daha sonra cıkacak modelleri düsünmenizi tavsiye ederim zira bu ürünü satın almak hiç akıl karı olmayacak. En büyük dezavantajı pilinin değişmemesi. 20 dk çekim yaptıktan sonra dronu kaldırıp bi kenara koymak gerekecek. Ayrıca dahili bir çarpışma önleyici sistemi olmaması da büyük bir eksik. Yapılan test sürüşünde de cihazın yere çakıldığı belirtiliyor
Şimdilik Go-Pro katili olması mümkün değil. Yani motosikletle bize yetişebilmesi için bayağı hızlı olması lazım. 50Km hızın üzerine çıkabileceğini sanmıyorum. Yalnız çok güzel düşünülmüş. Elimin altında olmasını isterdim.
gopro katili ? çok zor..çokda ayrı sınıflar hocam zaten ama düşünceleri güzel bak düşünce diyorum çünkü bunda kısa süreli bir ürün olucak eminimki bi çok örneği var böyle..
Bu tarz taşıyıcıları başka girişimciler'de yapmaya çalışıyor birkaç video izlemiştim sonuçta bir kaç yıla kalmaz düzgün versiyonlarını görmeye başlarız yalnız almayı planlıyan insanlara tavsiyem sony vb büyük markaların urunlerını beklemelerini tavsiye ederim çünkü bir tek bunların urettıgı urunler verimli bir performans sergiliyebiliyor geri kalanları silinip gidiyor.