35 ile 50km hiz arasinda gezin, arada 3-5 dakkaligina yardir. Sifir motora bile bunu yaptim mis gibi acildi. ilk yag degisimini 400 de yap sonra 50km civari kullan. 750km den sonra devamli 60 gidebilirsin. arada bi yardirmalari her km'de yapabilirsin.kardes senin motor kaç görüyo yakıtı nasıl bilgılendirir misin bide motoru 0 aldığımda nasıl açmalıyım
35 ile 50km hiz arasinda gezin, arada 3-5 dakkaligina yardir. Sifir motora bile bunu yaptim mis gibi acildi. ilk yag degisimini 400 de yap sonra 50km civari kullan. 750km den sonra devamli 60 gidebilirsin. arada bi yardirmalari her km'de yapabilirsin.
Hic cup motorlarin kullanma kilavuzlarinda rodaj bolumde tavsiye edilen hiz degerlerine baktin mi ? benim yazdiklarim onlardan daha iyimser.Hayırdır bisikletmi sürüyorsun 35-50-60?
kaskım da burada.. ama aynalar bilmiyorum ayna olsada olmasada fark etmiyo dikkatli sürdükten sonra aynaya gerek yok bence
Ah canım benim. Tasarım yapan mühendislerden de tut da trafik kurallarını ve uygulama yönetmeliklerini belirleyenlere kadar herkes salak. Bir siz akıllısınız. Böyle devam, hayatta başarılar.