lifan tay100 2012 RESİMLER EKLENDİ.

ŞİMDİ 2000 KM BAKIMINA GİDİCEM Bİ SORUN YOK GİBİ GAYET GÜZEL GİDİYOR MAŞALLAH...

ayna yok demek ki bisiklet bence bisiklet.net te yayinla resimlerini, burasi motosiklet hem motoru olacak hem aynasi, kask icin yorum yok

kardes senin motor kaç görüyo yakıtı nasıl bilgılendirir misin bide motoru 0 aldığımda nasıl açmalıyım

Birazdan fırtınalar kopacak.Daha 3 dk önce aynasız motosiklet kullanma mantığı ile ilgili bir şeyler yazdım.Hayırlı olsun üstadım.Güle güle kullan. :)

kardes senin motor kaç görüyo yakıtı nasıl bilgılendirir misin bide motoru 0 aldığımda nasıl açmalıyım
35 ile 50km hiz arasinda gezin, arada 3-5 dakkaligina yardir. Sifir motora bile bunu yaptim mis gibi acildi. ilk yag degisimini 400 de yap sonra 50km civari kullan. 750km den sonra devamli 60 gidebilirsin. arada bi yardirmalari her km'de yapabilirsin.

35 ile 50km hiz arasinda gezin, arada 3-5 dakkaligina yardir. Sifir motora bile bunu yaptim mis gibi acildi. ilk yag degisimini 400 de yap sonra 50km civari kullan. 750km den sonra devamli 60 gidebilirsin. arada bi yardirmalari her km'de yapabilirsin.

Hayırdır bisikletmi sürüyorsun 35-50-60 :)?

Motosikleti
BWS 100
Ben hayır diyorum...
kardeşim alınma ama şu cup motosikletlere bir türlü alışamadım. heleki manisada o tip motorların alayında soba borusundan egzost var, allah affetsin az sövmüyorm adamlara. Ula bu soğukta nasıl kasksız redline de gidiyorlar anlamyrm.

:) kaskım da burada.. ama aynalar bilmiyorum ayna olsada olmasada fark etmiyo dikkatli sürdükten sonra aynaya gerek yok bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

bunlarda en yeni resimlerim sizlerle paylaşmak istedim kaskım da var burada

:) kaskım da burada.. ama aynalar bilmiyorum ayna olsada olmasada fark etmiyo dikkatli sürdükten sonra aynaya gerek yok bence

Ah canım benim. Tasarım yapan mühendislerden de tut da trafik kurallarını ve uygulama yönetmeliklerini belirleyenlere kadar herkes salak. Bir siz akıllısınız. Böyle devam, hayatta başarılar.

ayna kesinlikle şart ama
bu motorda vibrasyon dolayısı ile birşey göriyim derken kaza yapma olasılığı daha yüksek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar