lifan tay 100

Katılım
16 Tem 2015
Mesajlar
1
mrb arkadaşlar bu motoru alarak aranıza katıldım şuan 80km'de ama kafama takılan bir kaç sorun var kullananlara sormak istiyorum
öncelikle motor soğuduktan sonra gaz vermeden çalışmıyor etraftakilere bakıyorum marşa basar basmaz çalışıyorken benimki illa gaz vererek çalıştırmak gerekiyor sabahları gazı sabit tutmazsam devamlı stop ediyor.
2 olarak motor hareket halindeyken sesler geliyor motor bölgesinde gır gır şeklinde sürtme sesi gibi.
son olarakta ışıklarda bu motoru boşa almaya gerek varmı
teşekkürler
 
Katılım
15 Haz 2014
Mesajlar
3,215
Motosikleti
600RR
ısınana kadar gaz verecen yada jikle açacan yapacak bişey yok benimkide öyle
gırgır sesine yorumum yok
beklerken boşa almana gerek yok yani ben almıyorum
 
Katılım
5 Eyl 2014
Mesajlar
700
etrafında gördüklerin de cub mı? bunlar genelde jikleyle ve ısındıktan sonra düzenli çalışır, anormal bir durum yok. boşa almana da gerek yok ayırıyor zaten debriyajı.
 
Katılım
17 Ağu 2015
Mesajlar
3
Gaz vermeden çalışır solda jikle var onu açarak marşa bas ve motor stabil şekilde çalıştığında jikleyi kapat ve stop etmicektir yoluna devam et. Eğer çalışmıyorsa büyük bir şey olduğunu düşünmüyorum yeni olduğu için akü bitme ihtimali yok servise götür 2 dakikada hallederler deviri düşük olabilir.
Hareket halinde gelen sesler orta sehpa sürtüyor olabilir onun dışında özellikle yolcu ayaklıkları geniş olanlarda böyle sıkıntılar oluyor gördüğüm kadarıyla, servise göstermen gerekli.
Eğer yeni kullanmayı öğreniyorsan boşa atmanı tavsiye ederim yok eğer ben yeni başlamadım diyorsan boşa almana gerek yok çünkü lifan tay 100 diğer cup modellerine göre biraz seri olduğu için kırmızı ışıkta beklerken panikle gaza dokunursan yere düşersin.
- Diceklerim bu kadar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst