- Konu Yazar
Herkese iyi forumlar , iyi günler foruma yeni katıldım bilgili ve düşüncesini belirtmek isteyen abilerimden tavsiye almak istiyorum
.Ben 15 Yaşındayım gittiğim lise ile ev arası 20 km iyi kötü bir bisikletim var onunla gidiyorum sabah 5 de kalkmak zorunda kalıyorum
ale: bu yüzden bir cub motor almak istiyorum az yakan ve az sorun çıkartan bir model istiyorum motor benim için bir nimet youtube'daki apaçiler gibi kullanmayacağım asla.Aklımda Lifan Tay 100 , Çelik Motor'un 100cc'lik cub modeli (sanırım falcon marka olarakta geçiyor) ve aynı tip sadece markası farklı olan Asya AS 100 Turkcub ve her ne kadar mondial'e soğuk baksamda Mondial 100 SFS Sport modeli var (görünüşü nedeniyle çok hoş geldi bana).Bunlardan hangisini önerirsiniz asla 10000 devirde bağırta bağırta kullanmak gibi bir niyetim yok serseri motoru olmayacak yani :cherry: az sorun çıkartsın ve az yaksın yeter zaten herkesin dilinde olan 2. vitesde bağırtmadan 150 yaptım gibi saçma sapan şeylere inanmıyorum 100 km üzerinede çıkmam asla.Hangi model uygun sizce Lifan tavsiye ediyor alanlar baya kaliteli ve az yakıyormuş bu arada lifan ve mondial dışındaki 2 modelde devir saati olduğu için aklıma takıldı hangsini önerirsiniz çok uzattım ama kusura bakmayın herkese iyi günler , Saygılar :rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Abilerim yokmu önerisi olan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Abilerim yokmu önerisi olan ?