Evden işe, işten eve gitmek için aldım, 1,5 günde 100 km den fazla yol yaptım. Çok zevkli bi kullanımı var, frenlere acayip güveniyorum. Lastiklerin yol tutuşu da iyi. Yukarıda yanlış yazmışım, HAVA Soğutmalı. Aldığımda ilk iş, garanti kapsamında olduğu için sorun çıkmasın diye servisinde yağını değiştirdik, 15/40 Castrol yağ koyduk, kitapçıkta tavsiye edilen 15/40 ama ellerinde yoktu. 1 Litre alıyor. Depoyu 450 km'de 22 TL'ye fulledim, bakalım ne kadar idare edecek ben de merak ediyorum. Gerçi pompacı, taşmasın diye biraz boşluk bıraktı. Dün Yamaha Bayi sahibi arkadaşlara uğradık, çocuk "Sen benim Yamaha motoru al git, bunu bana bırak" diyor ya. Üzerine bir kez binen inmek istemiyor. Panayırlardaki gösteri motoru gibi diyenler çok, ama performansı görüntüden fazla
Kim ne derse desin sevdim ben bu afacanı
Ne festivaller yapıcaz biz onunla, ne yollar
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar, görüşmek üzere hoşça kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
Bence özellikle sanki İstanbul trafiği için üretilmiş. Çok başarılı :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
arkadaşlar motor istanbul traifğinde kullanılabilir mi, ufak ve yavaş olması sıkıntı yaratır mı. bi de sık sık arıza çıkaran bi motor mudur. 20bin kmye geldimi kolu bacağı dağılır mı. uzun uzun kullanabilir miyim yani
Bence özellikle sanki İstanbul trafiği için üretilmiş. Çok başarılı :cat: