https://www.facebook.com/groups/LifanPony100Turkiye/
Ön amortisörü yükseltme imkanınız yok, arka ise zor, epey uğraşmanız gerekir. Yani zor o iş...
selam ben 187 boyunda 100 kilo birisiym bana çokmu küçük kalır bu motor
arkadaşlar pony satmayı düşünen varmı aranızda :bounce:
Arkadaşlar merhaba. Hondanin msx 125ini arastirirken karsima cikan bir motor oldu. Inanilmaz ilgimi cekti. Altin elbiseli adamin honda msx incelemesinide gorunce iyice hayran kaldim. Adam dev gibi ve msx i surebilmistir. Videoyla sabittirBu motordan once dusundugum modeller. Mondial mr vulture 150 dusundum. Genis genis gezerim dedim. Ama bu motor her turun sevdigi tarzda bisey. Tek sorum olacak ben ve artci ile bu motorla gezmek mumkun mu? Antalyada yasiyorum tatillerimde arkadasimla merkezden olimposa bizi goturebilecek bi makine mi bu? Git gel 190 km...
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni üye oldum ve yeni bir motor araştırırken bu başlığa rastladım. Umarım aradığımı bulabilirim.
Ben de İstanbul şehir içinde kullanmak üzere Pony 100 almayı düşünüyorum. Mondial Zn125 ve 99 model Kymco kullandım daha önce. Kymco hala sağlam sayılır, en azından yürüyor ama Mondial durduğu yerde çürüdü. Sanırım Pony daha sağlam ve dayanıklı malzeme ile üretilmiş.
Benim esas merak ettiğim mesele, iki kişi kullanıma uygun olup olmadığı. Benim boyum 1.82 civarı. Eşimle beraber kilolarımız toplam 140 kg ediyor.
Sizce bu şartlarda, şehir içinde Pony 100 kullanmamız güvenli olur mu ? Bir de, az yağışlı havada bile çamurluklarla ilgili bir yetersizlik yaşandığını ifade etmişsiniz. Buna bir çözüm bulabildiniz mi, ya da bir öneriniz olabilir mi ?
Tecbrübelerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
Böylece Pony rüyası benim için başlamadan bitmiş oldu. Scooter ya da Cub uzaktan belirdi iyice
Uyarı için teşekkür ederim, sonuçta güvenlik her türlü keyiften daha önemli.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...dan-temiz-midilli-lifan-pony-196800801/detay/
Buraya nasıl fotoğraf yükleniyor, bir türlü beceremedim... Ekteki benim ponyimin ilanıdır. Tıklarsanız fotolarımızı görürsünüz. Biraz geç oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar.
Daha önceki mesajlarımı okudum da Yamaha YBR düşünüyorum filan demişim, insanların beğenileri ne de çabuk değişiyormuş fark ettim. Şu anda da KTM 390 DUKE düşünüyorum mesela)