- Konu Yazar
Merhabalar. Size bir sorum var ciddi anlamda önemli bir sorun bu. Soruma geçiyorum
r: Cruiser motorumun yakıtı çok az gidiyor anlamış değilim. Öncelikle motorumu ikinci el aldığım için depo kapasitesini tam olarak bilmiyorum ben 12 litre sanıyordum ama bugün yaptığım hesaplamalara göre 10 litre çıktı :salut: Neyse sorun bu değil tabi ki. Sorun tam depo benzinle 250km kadar gidiyor motorum. Yakıt vanası bozuk olduğu için ON yerine RES modunda kullanmak zorundayım(ki sorunun asıl kaynağının bu olduğunu düşünüyorum). Normalde araştırdığım kadarıyla diğer çin cruiserlarına göre baya bir çok yakıyor. Diğerleri 350-400km giderken ben 250km gidebiliyorum. Üstelik normal bir şey mi bu bilmiyorum ama depo tam doluyken tek marşta çalıştırabiliyorum ama depodaki benzin miktarı azaldıkça motorun, hem performansı düşüyor hem çalışması zorlaşıyor. Bu sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu iki sorun yani. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler. Yakıt sorunu gerçekten fena çünkü 1 ay içinde 3 kere depoyu fulledim. Öğrenciyim kuruttu beni resmen :salut: