- Konu Yazar
sayın abilerim yasım 17 ekımde ehlıyet sınavım var ehlıyet geliyo motosıkletım var vitello life 80 ama ehlıyetım yok dıye bınmek ıstemıyorum 5 aylık ama hala 550 km de korkuyorum bınmeye madem ehlıyetı alıcam daha yetıcek bı motosıklet almak ıstıyorum max. 3500 butcem var honda cb125e ıstıyordum ama sıfır alamıyorum ıkıncı ellere baktım alanyada yasıyorum ama uygun fıyatta yok denılır olanda 20000 km ustundedir forumda lifan emisol 150 gordum cok guzel begendım ama sızınde fıkırlerınızı almak ısterım fıyatı dayanıklılıgı yakıt tuketımı vb. konularda kaskım ve montum var ekıpman olarak yeterlı degıl ama tamamlamaya calısıcam alana kadar yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
yardım edebılıcek yokmu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
kimse yardimci olmicak mi ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
yardım edebılıcek yokmu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
kimse yardimci olmicak mi ya