Lifan em150L Emisol & Mondial 125 mh Drift

Öncelikle merhaba. 2015 senesinde inşallah ehliyetimi alacağım. Sizlere bir sorum olcak. Ehliyeti aldığım zaman inşallah motor da alacağım. İki motor arasında kaldım. Lifan emisol ve Mondial drift. Lifan emisol un kullanıcısı az ama genel olarak yorumlar iyi.. Mondial driftin yorumlarıda aynı şekilde. Sizler hangisini önerirsiniz ? Yardımlarınız için çok teşekkürler...

L

lawyer_16

kardeş öncelikle hoş geldin. illa iki motor arasında kaldıysan tabi ki lifan tavsiye ederim. titreşimsiz, rahat ve sağlam bir makinedir. alan pek satmaz. eğer tavsiye istersen de motoran cbs 150 balancer veya salcano wolf modellerini de tercih listene ekleyebilirsin. ehliyet veya vitesli motosiklet eğitimi konusunda da bursada benimle iletişim kurabilirsin. şimdiden hayırlı olsun.

Mondial Drift yada Yamaha YBR ( YBR'nin kasası/modeli hiç fark etmez ybr olsun yeter ) :cat:

ikisini de canlı görüp üzerine otur derim,bazen resimden görüp beğendiğin zaman , yakından görünce fikir değiştire bilirsin. ben şuan lifan kullanıcısıyım ve bu markadan memnunum, önceki motorum ybr idi ondanda memnundum. yani sana kalmış denemeden karar verme.

Hoşbulduk :)tavsiyeniz üzerine o modellerede bakacağım.Bursanın neresinde oturuyorsunuz ?

L

lawyer_16

ben çekirgede oturuyorum, işyerim setbaşı meydanında. sürücü kursu sahibi ve motosiklet eğitmeniyim.

Drift alacağım bende şekli hoşuma gidiyor zevkler tartışılmaz ama lifanı bilmem hiç görmedim.

aynen abi mondial driftin çok cezbedici goruntüsü var performans verileri de çok iyi ama lifan ın kalitesi daha üstün sanırım ve torku düşük devirde veriyor.. Ama lifanın kendi orjinal sitesine girdim oradaki emisolun performans verileri daha farklıydı burakadakilerden lifan türkiyeye e posta gönderdim burdakiyle ordaki farklı mı diye daha cevap gelmedi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar