Lifan Eagle 125t

Arkadaşlar Herkeze selam

2500 tl bütçe ile Orta Karar Bir Scooter alma Niyetindeyim. İlk Motorum olacak Çok tecrübe sahibide değilim, sıfır daha cazip geliyor 2. el hiç bakmadım.

Lifan eagle 125 modeli dikkatimi çekti görüştüğüm bayiler yedek parça ve servis sıkıntısı çekmeyeceğimi problemsiz bir scooter olduğunu söyledi ama acemilik işte iyimidir kötümüdür bilemiyorum.

Bu marka / Model hakkında bilgisi yada bu fiyata daha iyi bir marka tavsiye edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum

Teşekkürler :cat:

lifan1.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondiallere de bi gözatsan parçası bol ve ucuz

MkD

125 cc lifan için çok değilmi 2650 TL
az daha olsa sıfır kymco alınacak

Aslında ilk olarak Mondial 150zc düşünüyordum, gezdiğim servislerden bir tanesi parana yazık diyince alternatif olarak bu motora niyetlendim Şu an ötv indiriminden dolayı 2500 tl , görüntü olarakta çok güzel Parça fiyatı vs. uygun gözüküyor ama işte yinede cahil olduğum bir konu olunca insanın kafası karışıyor :)

bizim zcler gene 1640 tl. benimki 7500 kilometrede. şimdiye kadar servisin mallıkları dışında bi sıkıntı yaşamadım. günde ortalama 50 km yol yapıyorum. parasına göre mükemmel. tam fiyat/performans işi. 90 km hız yapıyor. ışıklarda tüm araçlardan önce kalkarsın. kullanması rahat. bizim başlığa beklerim.

gene de 2. el suzuki an 125lere de bakmanda fayda var.

cevap veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

Bu fiyat aralığına alternatif çok var o yüzden iyice kafam karıştı görüntüsü çok hoşuma gittiği için lifan hala aklımda ama arkadaşın tavsiye ettiği kanuni merlinde büyük tekerlekleri ve fiyatı ile makul gözüküyor bugün kymco modellerinide araştırdım hatta agility modeline gidip baktım sadece biraz ufak tefek gözüküyor ama tavsiye edeni çok.
Karar vermem için 1 haftam kaldı:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

Bu arada kanuni bobcat'in ötv indiriminden sonra fiyatını bilen varmı ?

bizim zcler gene 1640 tl. benimki 7500 kilometrede. şimdiye kadar servisin mallıkları dışında bi sıkıntı yaşamadım. günde ortalama 50 km yol yapıyorum. parasına göre mükemmel. tam fiyat/performans işi. 90 km hız yapıyor. ışıklarda tüm araçlardan önce kalkarsın. kullanması rahat. bizim başlığa beklerim.

gene de 2. el suzuki an 125lere de bakmanda fayda var.

mondialle lifanın kalitesi mukayese edilemez. hiç te öyle en önde kalkmıyor, tabi sana kafa tutan olmazsa en önde kalkman normal :queen:

ama biraz daha bütçe ayırabilirsen lifan değil kymco öneririm

Cevaplar için tekrar teşekkürler arkadaşlar yorumlardan sonra bütçeyi biraz daha arttırıp daha iyi bir scooter almaya karar verdim görüntüsü ve çinli olmamasından dolayı SYM Fiddle II'de karar kıldım sizden son kez bu model için yorum isteyeceğim

Şimdiden teşekkürler:cat:

SYM fiddle yukarıda bahsi geçenlerin hepsinden daha iyidir. Beğendiysen düşünme al. Bu arada Kymco Agility City 200i de gelmiş ama biraz pahalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar