LİFAN CUB-ADV 125cc

Hayırlı Kandiller MT

Evet, Cub ve Cross birleşimi bir şey olsa nasıl olur sorusunun cevabı:

QP53ov.png

00X6oR.png

WXzvLP.png

kMQzyy.png

Ah ulan, biz üretsekte en azından düşük hacimde şu çinlilerin eline düşmesek, hani marka olarak lifanı severim de adamların ülkesi zalim be bilader. Hani düşük hacimde bile dışarıya muhtaç kalmak üzüyor.

Gorunuş fena değil,

Lifan diger ureticilere gore bir tık önde,

1-Haojue(suzuki alt cc ureticisi)
2-jianshe(yamaha alt cc ureticisi)
3-Lifan

Oldum olası şu yatık motorlara,alerjim var.

Kim ne derse desin hararet ve yağlama sorunlari var,fazla sıkıştırmaya gelmiyor..

Bu sebeple,yamaha,suzuki,honda 125cc ve uzeri cub motorlarina sivi soğutma koyuyor.

Yamaha,exciter,sniper
Suzuki,Raider
Honda,winner

Son düzenleme:
Gorunuş fena değil,

Oldum olası şu yatık motorlara,alerjim var.

Kim ne derse desin hararet ve yağlama sorunlari var,fazla sıkıştırmaya gelmiyor..

Bu sebeple,yamaha,suzuki,honda 125cc ve uzeri cub motorlarina sivi soğutma koyuyor.

Yamaha,exciter,sniper
Suzuki,Raider
Honda,winner

Sıkıntısını bilmem de tip olarak bana bir garip duruyor motor yatık olunca. Ama şöyle bir 45 derece falan eğimli oldu mu da ilgimi çekiyor, acaba niye böyle yapmışlar, daha mı iyi gidiyor falan diye düşündürüyor.

Sıkıntısını bilmem de tip olarak bana bir garip duruyor motor yatık olunca. Ama şöyle bir 45 derece falan eğimli oldu mu da ilgimi çekiyor, acaba niye böyle yapmışlar, daha mı iyi gidiyor falan diye düşündürüyor.

Underbone segment olarak geçer

Yakit deposu koltuk altinda,
Şasi v şeklinde
Orta bolum boş
Onde hava filtresi
El mecbur motor yatik konumda montajlanacak.

Yanliz,şu lifanlarin tay100 cub motorlari varya,3 valfli,he işte onlar,eski motorum cryptondan daha canlı gidiyordu..o fazladan 1 valf herşeyi değiştiriyor.

Son düzenleme:
Underbone segment olarak geçer

Yakit deposu koltuk altinda,
Şasi v şeklinde
Orta bolum boş
Onde hava filtresi
El mecbur motor yatik konumda montajlanacak.

Yanliz,şu lifanlarin tay100 cub motorlari varya,3 valfli,he işte onlar,eski motorum cryptondan daha canlı gidiyordu..o fazladan 1 valf herşeyi değiştiriyor.
Levent abi Taylar da mı bunun gibi tam yatık motora sahip?
Tay Lifan'ın Türkiye'de en çok satan modelidir herhalde. Millet sevdi, hele lifan'ın klasik cub modeli olan vintageları da getirseler bir:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------

Telli jant ve o ön çamurluğu dümdüz koltuğu ile tam klasik olmuş. Öne sepet yeri yapmışlar bir de sanırım.

Levent abi Taylar da mı bunun gibi tam yatık motora sahip?
Tay Lifan'ın Türkiye'de en çok satan modelidir herhalde. Millet sevdi, hele lifan'ın klasik cub modeli olan vintageları da getirseler bir:
https://www.youtube.com/watch?v=S-DZmif9VEo

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------

Telli jant ve o ön çamurluğu dümdüz koltuğu ile tam klasik olmuş. Öne sepet yeri yapmışlar bir de sanırım.

Dostum,honda C90 replikasi..

Bunlarin atasi Honda C90 dir.

Motosikleti
600RR
bir snappy x değil :D
mısır tarlasına girdim kac kere bana mısın demiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar