Libyadan selamlar :)

Herkese merhaba adim Volkan yaklasik 4 yildir motor kullaniyorum 150cc lik scooter ile basladim gecen yaz da 250cc lik bi chooper aldim amac vitesli motorlara alismakti. Normal de Ankarada yasiyordum fakat is geregi Libyada yim simdilik. Hakkimda soyliyceklerim sanirim simdilik bu kadar :) hemen forumun bir baska kosesine gecip sizlerle paylasmak istedigim bazi sorularim olucak :)

vayyy üyeler afrikaya kadar uzandı....

hoşgeldin aramıza::tutkuy::

Hoşgeldin...
Libya'da çok sıcak olur yazın yav :p

Bakalım neymiş soruların :)

Libya hem uzak hem yakın... Orada motosiklet kullanıyor musunuz? Libya cenahlarında fotoğraf eklerseniz memunn oluruz....

aramıza hoş geldınız kaddafi bı gün herkesı motosıklet sahıbı yapacağım demiş doğrumu :)

Aramıza hoş geldin kalıcı olman dileğiyle kazasız sürüşler:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin,Libya'ya ve Kaddafi'ye selamlar.:)

Tesekkur ederim oncelikle hosbulduk :) Evet buralar cok sicak daha simdiden hava 25-30 derece oldu yazin 45-50 arasina cikiyor. Libya da motorcular var fakat Libya trafiginde birakin motor kullanmayi araba kullanmak bile inanilmaz tehlikeli cunku hic bir trafik kurali yok en kotusude burda trafik kazasinda olurseniz sehit sayiliyorsunuz :( Kaddafi aslinda herkesi araba sahibi yapiyor burda ama motor icinde sormak lazim :D Libyada motor almayi henuz dusunmedim cunku cok tehlikeli gercekten ama elimden geldigince motorcu fotolarini eklemeye calisirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar