LF200GY6 Yedek Parça Zıkıntısı

LF200GY6
lf200gy6.gif

Makineyi çalıştırdıktan sonra koku ve dumanları hissedilince motoru durduruldu. Kaynağına baktığımızda şu parça:

Eridi, eridikten sonra da yenisini almak için dükkan dükkan gezdim bulamadım, yok dediler. Plastik kaynak yapmaya çalıştım, ustalarda yapamadı.
Yenisini metalden mi yapmalıyım yoksa bu sorun daha kolay yoldan halledilebilirmi?

medyumketo

o parcanın pek espirisi yok sadece T boru görevi görür
oraya baska bişey uydursanda olur

o parca yanlıs algılamıyorsam karteldeki yuksek yag basıncı oldugu zaman
fazla yagı ve sekmanlardan kartele kacak olan yakıt buharını hava filtresine gönderen parca
pek bir espirisi olan parca değil o
scoterlarda benzer parcalar gördüm

Parçanın tam adını ve görevini öğren ingilizcesini ebay' de arat bırak parçayı belanı bile bulursun o derece.

o parcanın aynı işlevini benim mondial de sadece duz bir boru yapıyor

5d1e8621_orginal.jpg

Giriş, çıkış ve bir tane de ekstradan giriş var. Toplamda 3 tane deliği var. Ne olabilir ki bu?

medyumketo

kartel yag cıkısı
hava filtre girişi
alttakide yag tahliye, temizleme yeri

Lifan servisi ne diyor ? Onlar sipariş edip fabrikadan isteyebilirler.

Lifan servisi ne diyor ? Onlar sipariş edip fabrikadan isteyebilirler.

Motosiklet bekliyordu, aküsü ekmeği yemiş, çalıştırırken ayak marşı ile üstüne baya abanılınca alttaki o parça da eksoza doğru kaydı. Bunu kokular gelmeye başlayınca farkettim.Sıcaklıktan dolayı eridi, kullanıcı kaynaklı diyecekleri için kendim çözüm bulmaya çalıştım.

medyumketo

Ben onu söküp attım karter havalandırması o , bu motorun grenaj takımı lazım bana komple kırmızı yardımcı olacak varmı

Slm arkadaşlar lf200gy6 cross var yeni aldım bana yedekparça konusunda yardımcı olursanız seviniririm ilk grenaja ihtiyacım var tşk ler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar